søndag 2. november 2008

Ønskeliste!

Jeg ønsker meg så veldig to sånne stringhyller. Har sett og sett på loppemarkeder, men akk ingen spor av disse! Hyllene var veldig populære på 50- og 60tallet. De har en som passer til pocketbøker på Designtorget, men den er litt dyr og ikke like fin som de gamle.

Dette ser jeg også etter og uten suksess. Tenkte sønnen min skulle ha en sånn på rommet sitt til alle små duppeditter. Jeg vi ha den mørk og litt slitt og gjerne litt større. Så en sånn i kjempevariant på Skansen i Stockholm i et av verkstedene.

Louise Campbell er min nålevende favorittdesigner. Hun er så utolig dyktig!


Jeg liker godt Shinzi Katoh sin design. Denne kalenderen med vinduer er så sjarmerende! Er svak for japansk kawaii- design og har en drøm om å reise dit. Da tror jeg at jeg kunne ha fylt en container med stoffer, bøker og alt mulig mellom himmel og jord! Noen som vet om noen som selger Shinzi Katoh i Norge?


Nå har jeg to mumikopper og ønsker meg denne med Hattifnatter også!
6 kommentarer:

Tulip sa...

Kul blogg! Hit skal jeg komme flere ganger! Fargerikt og inspirerende!

ja enig, den hylla og skuffekommoden er flotte praktiske ting. men ikke så enkle å få tak i dessverre... Lykke til i jakten videre!

fru vims sa...

åhh, den koppen med hattifnatter har jeg ikke sett før!

jeg har 7-8 mummikopper nå, får aldri nok ;)

og slike string hyller har jeg også lyst på.

blir det japantur så blir jeg gjerne med! :D

klem

fru Pink sa...

Louise Campbell er en favoritt hos meg også! Var på jobb i dag, og så plutselig at de hadde hengt opp hennes (tror i hvertfall det) lamper i pleksiglass med "blondeutseende". Så vanvittig, sinnsykt fine er de!!!
Fin ønskeliste! Til lykke med skattejakten:)

Mari sa...

Herlig, spennende ønskeliste!! Den kommoden med alle skuffene hadde gått rett hjem hos meg også, men da helst ferdigmalt i hvitt ;)

Jeg har lyst til å møte deg en gang også :) Skulle la seg gjøre det tror jeg ?!

Klem fra Mari, med klesvask, rydding og annet snacks på tapeten...

Den gode feen sa...

Heihei, eg ante ikkje at det er du som har nettbutikken barnigjen.no :) Den butikken har eg kikka i i fleire år (kanskje lenge før du fekk deg blogg?). Det er du og mamma di som syr ikkje sant? Må inn og sjå om det er samme butikk eg meiner :)

Ha ein finfin dag, klem frå Linda

TM sa...

Jeg (ungene...) samler også på mumikopper, det finnes så mange fine.

Har du sett stringhylla i hvitt og valnøtt hos Designtorget? Den er øverst på ønskelisten min akkurat nå iallefall - passer perfekt inn på kontoret vårt. Synes den er dødsfin! :-)