torsdag 6. november 2008

50 år i år...

I år er det visst mange 50- årsjubileer. Smurfene er 50 år og man kan kjøpe denne hvite keramikkfiguren og samtidig støtte Unicef. Beklagelig kun i Frankrike og Belgia. Tro du meg, jeg har prøvd;) Jeg synes de er kule og jeg tror det har noe med at de bor i sopper.

Videre er bjørnen Paddington 50 år! Dere husker vel han som ble funnet på Paddington station i London og adoptert av en søt familie. (Bukse fra nettbutikken). Jeg liker veldig godt filmsnutten med ham. Så fint med den enkle bakgrunnen.

Og sist, men absolutt ikke minst. Det er 50 år siden det første Ikea varehuset åpnet i Sverige. Jeg har vært der i dag og kjøpte blant annet en søt minigran i potte. Den skal få hvile seg fram til jul. Jeg har nemlig ikke plass til noe stort juletre, så mini er bra;) Eller kanskje jeg skulle ha gått for en postervariant. Med klistrekuler fra http://missjuniversum.se/ Mye artig kitch tilsalgs der.
Grattis Ikea! Jeg kjøpte forresten også kladdkaka, beste sjokoladekaka ever! (Angrer på at jeg ikke kjøpte Lingonsaft som var utrolig god.)


8 kommentarer:

Mari sa...

Åh, den kladdkaka er jo SÅ god da!! Fyttirakkern, jeg skulle vært på Ikea hver uke hvis jeg hadde bodd litt nærmere :)

Briggs lekehus sa...

åja smurfer husker jeg! Jeg tegnet dem og deres sopper i mange mange år.

ha en herlig fredag:-)

fru vims sa...

har de kladdkake på IKEA?

det har gått meg hus forbi...

nå pleier jeg ikke å være i den avdelingen så ofte, som regel er det så lang kø, så da drar jeg bare...men har spist et par soft is ;D

neste gang skal jeg se etter den kladdkaka, eller evt be min mor stikke innom å kjøpe før hun kommer på besøk til meg hihi


ønsker deg ei flott helg!

Jeanette Lunde sa...

Tusen takk! ..og hipp hurra for smurfene Ü

Kardemomme sa...

Vet du at nå er jeg bare hoppende glad her!!!! Jeg har surfet som en gal på nettet for å finne nettbutikker som selger skikkelig kvalitets kitsch!! I den grad vi kaller det kvalitet! Men det ER forskjell på kitsch og kitsch!!!
Takk!!!! Og gjett om jeg har besøkt
Stilleben mange ganger i Køben..
Det ligger jo rett ved både Grønlykke og Akimbo som er et "must" når jeg er i byen..Skal dit om noen få uker ;)
Lavabrikkene er herlige..Jeg hadde bestemt meg for å kjøpe med meg to fra stilleben siste jeg var der men de kostet 600,- for en så da droppet jeg det! Dessverre!!
Er det bønnebordene fra Designer Zoo du tenker på? De har jeg lagt ut på den gamle gamle bloggen min..Katter, Kitsch og Krydder..
Råstilige!! Vi to har bemerkelsesverdig lik smak hihi!!
Ha en fin lørdag :)

Briggs lekehus sa...

ååå.. jeg skulle så gjerne bodd i nærheten av en søstrene grene. Men de har på ellos sier du!! supert tips! Må sjekke det ut:-)

Trine sa...

Hei,

Vi ønsker å komme i kontakt med gode, norske interiørbloggere.
Supert om du vil sende meg din mailadresse - dersom du ønsker å holdes oppdatert om våre interiørkunder.

Mvh
Trine/Star PR
trine.thorbjornsen@starpr.no
www.starpr.no

marie sa...

Åh! Paddington husker jeg godt. Han er jo så nydelig!