torsdag 20. november 2008

Ornamenter

Dette er hva jeg lager om kveldene. Fikk noen fine kakeformer og fikk ideen om å lage noen ornamenter til å henge opp. Jeg har brukt perler, prismer og ståltråd. Har blant annet klippet opp noen gamle kjeder. Gjenbruk er bra, eller hva?

5 kommentarer:

Mari sa...

Fyttiflate SÅ fine! Også så kreativt av deg!

Jeg sliter litt med skapertrangen om dagen, eller i allefall mangelen på skapertrangen. Innbiller meg at det er omgivelsene sin feil. Hvor lyst har man liksom til å lage noe på et rom som jeg deler med supermanns kontor (som er veldig rotete og tar mye plass), og storebror sine leker (som tar enda mer plass)? Fakta er nok kanskje at jeg er litt tung i rompa, og litt for glad i laptopen også da..hihi..

Ha en knakende god helg Marie!

Kos fra Mari

Briggs lekehus sa...

God ide! De var kjempefine! Original julepynt. Jeg har lyst å pynte huset litt artig til jul..men vet enda ikke helt hvordan. Likte denne ideen veldig godt:-)

fru Pink sa...

Så utrolig søte de var! Så kreativt!
Planen her var en date med symaskinen i kveld.. men som mari skriver over her; kvelden har blitt tilbrakt med laptopen og thomas giertsen på tv i stedet;-)

Tove sa...

De var kjempefine!! I dag fikk jeg høre om en stor brukthandel der eieren nærmest "kasta" ting etter en til en veldig billig penge!! Så dit skal jeg i morgen tidlig, og finner jeg noe lignende kan det hende jeg mp kopiere deg litt på disse:) Og bare ved å høre om denne brukthandelen fikk jeg vel omtrent noe lignende ditt adrenalinkick på bestikket, hihi. Så morro å finne noe man har ønsket seg så lenge så billig:D
Også så utrolig tøft rom du har ordnet til gutten din, kjempeflott bord, og stolen var knallfin. Ja, i det hele tatt en masse kule detaljer.
Jeg har hatt kveldsåpent i butiiken i dag, til 22, og det har vært julegate åpning, i tillegg til at jeg har fått en helsides annonse i en gratisavis til alle husstander i distriktet som kom ut i dag. Så det har vært MASSE mennesker i butikken i dag. Og de fleste kommenterer de fine barneklærne:)
Så koslig reportasje om dere, moro å få ansikter til navnene

klem

Karen sa...

Fine fine. Du laver nu altid rigtig fine ting.

Karen