mandag 12. januar 2009

I love chairs!Disse fantastiske trykkene av Eames- gyngestol kan man kjøpe på etsy eller besøke selgeren http://jaimederringer.com Utrolig kule!

I det siste har mange designere brukt tusj og tegnet omrisset av ulike gjenstnader, stoler, hus, kjøkkengjenstander, sjampoflasker, and so on.... Jeg synes det gir en flott effekt og lar meg inspirere. Bildet over er fra svenske Lagerhaus og mønsteret finnes på kjøkkenhåndkler og puter.

3 kommentarer:

Frk. Maya sa...

Hei! Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min:) Innmari br aå høre at det ikke bar er jeg som er bladoman. Men jeg finner så mye kos i de. Krølle seg opp i soffan. Smabo med sin bok, og jeg med mitt blad:)

Fin blogg du også har! Jeg likte godt det innlegget om hjemmet fra Sköna hem. Det er noen som kan det de rmed å kombinere farger. Det er så herlig, lekende og befriende å se på:) Er svært glad i farger selv, men så må man liksom være forsiktig også når man bpr i en liten loftleilighet. Ikke alt som går...dessverre.

klem fra Maya:)

Frk. Maya sa...

Guri malla så mange skrivefeil det ble i den meldinga jeg skrev'a!?! Hohoho. Suuuser over tastaturet vettu:D

Kardemomme sa...

Hei Marie :))Må innrømme at jeg har vært litt dårlig på kommentarfronten rundt omkring men lover å forbedre meg..Takk for tips om råstilige bilder!! Du har helt rett i at det der er i min gate ja ;)) Du er alltid så flink til å se sånt snille deg!!
Du har lagt ut utrolig mange fine bilder siden sist..Bildet av kontormøbelet/skuffene var så herlig..Tror du har rett i at altfor mye har blitt kastet av slike ting opp gjennom årene!
Må nesten la være å tenke på det..En kan jo bli helt dårlig..
Herlighet så mye flott inspirasjon man finner på nettet av lekre interiører..Ser ut til å være en uuttømmelig kilde..
Lagerhaus har veldig mye fint innimellom..Er jo ikke så ofte jeg kommer meg dit dessverre! Snakket akkurat med en venninne i dag om at vi må ta oss en Stockholmstur snart og da blir det selvsagt besøk på Lagerhaus..Håper de fortsatt har den serien når vi kommer..Veldig min smak!
Takk for alle tips Marie! Klem fra Kardemomme :)