søndag 5. oktober 2008

Masonitt?

Disse flotte skapene er laget av svenske http://folkform.se av masonitt hvor de har lagt inn ekte planter i treet. Vet ikke helt om det også er ekte sommerfugler. Veldig fint!

Jeg har to tallerkenhyller hjemme. Den ene er på guttungens rom til bøker og den andre på kjøkkenet hvor jeg har brett og kokebøker +++. Vi har hatt dem lenge og nå er jeg lei . Ønsker meg slike stringhyller i stedet. De selges på Designtorget til rundt 1000 lappen, litt dyrt synes jeg. Så målet med loppemarkeder i høst er å finne et par slike! Kryss fingrene for meg ;)

5 kommentarer:

Kardemomme sa...

Hei!!!!! Nå ble jeg glad for å se deg tilbake :))) Regnet med at du kanskje var på ferie, men var redd for at noe kunne være hendt..Kjære, søte deg!! Tusen hjertelig takk for de fine funnene du sendte meg!!!! De var mer enn midt i blinken!! Intet mer enn perfekte :)Det kommer en ting i posten en av dagene..har bare gått og lurt litt på hva jeg skulle finne på til deg ;)Adressen stod på esken fra deg så den har jeg ;)
Så flotte skap du har lagt ut på bloggen nå!!! Det med sommerfugler var bare helt nyyydelig!!!! Skulle gjerne hatt et sånt i huset :)
Vi holder på et større rydde-prosjekt her i huset i dag og jeg er såvidt innom bloggen for å ta en pause og et vannglass..
Ha en fortsatt fin kveld..
Stor klem fra Kardemomme :)))

Kardemomme sa...

Huff! Nå mååå jeg begynne å lese korektur FØR jeg publiserer kommentarene mine..Det skal selvfølgelig stå: "Intet mindre enn perfekt".. :)))
Ser andre småfeil også men jeg håper du skjønner sammenhengen ;)
Nå skal jeg krabbe på loftet så jeg blir ferdig til Himmelblå :)

Mari sa...

Hei på sveis! Jeg er ikke lei tallerkenhyller, og tenkte faktisk senest i stad at jeg skulle hatt en til eller to :) Så da skal jeg titte godt etter sånne hyller du vil ha, så kan vi bytte :)
Jeg var forresten innom butiikken dere driver her en dag og fant SÅ mye fint! Har planer om å lage et innlegg om det snart. Ok at jeg låner bilder?

Klem MAri

Briggs lekehus sa...

Hei på deg! Takk for fine ord på bloggen min:-) Linker deg og jeg, for her var det mye gøy!! Helt etter min smak:-) Nå skal jeg lese videre.. Ha en god dag!

Mari sa...

Så fint :) Da kommer det plutselig et innlegg. Jeg har SÅ lyst på sånn slynge, men det er det jo INGEN som selger her i byen. Kanskje de får det før jul på Åhlens...

Klem fra Maripåjaktettergardinkari