tirsdag 14. oktober 2008

Tripp, trapp

Jeg skulle ønske jeg hadde en egen trapp! Tenk å ha en regnbuetrapp, tror man blir glad hver gang man går ned en slik trapp. Og bokhylle i trappa, ikke dumt. Noen som har en spesiell trapp?6 kommentarer:

Briggs lekehus sa...

Tenk å ha den fargerike trappen da! Ser ut som foss av maling:-) Stilig. Men spørs om jeg ikke hadde blitt litt lei etterhvert. Den siste trappen tok det litt før jeg forstå.. hehe:-)

Tove sa...

Oj, det var noen spesielle trapper ja.. den var ved første øyekast kul, men tror jeg hadde blitt sprø av å ha en slik trapp hjemme... trappa med bokhyller derimot, den kunne jeg tenkt meg:)

Og så mange kule loppefunn i forrige innlegg, de soppene var jo fantastiske!! Og de andre tingene også. Synd det er slutt på loppesesongen ( her iallefall), gleder meg allerede til våren, og da skal jeg ha fått ansatt en lørdagshjelp så jeg kan dra på loppemarked:) ( håper jeg)


Håper du får pakken i dag, sendte den på mandag.

klem

Livet er heeerlig sa...

Oi her var det mange spennende trapper ja :)
Min er nok av den kjedeligste slaget, har lyst på forandring ja!
Ha en finfin kveld
*Siv*

Kristines verden sa...

He he de trappene var artige! Det skapet fant jeg på finn, helt tilfeldig- jeg satt å sjekket etter tallerkennhylle, og vips ble det lagt ut og jeg ringte tvert....om jeg ikke finner et sted å sette det, kan jeg gi deg et hint!Ha en fin kveld!!

fru vims sa...

den regnbue trappa tror jeg jeg kunne hatt, men kanskje litt neddempet. tror man fort blir lei så mange farger på en gang.
hadde nok passet perfekt i en barnehage...men der er det vel ikke trapper.....?

Mari sa...

Jeg har sikkert hørt den sangen 100 ganger nå ...hihi :)

God helg a du :)

Klem M