tirsdag 7. oktober 2008

På kryss og tvers!


Jeg synes det er tøft med hånarbeidsteninkker som brukes med en moderne vri, som disse putene fra http://jonathanadler.com
Designtorget selger broderikitt med nye motto og med humor ;)
Nintendobroderi fra flickr, foto: lost mitten,
Gammelt broderi satt sammen med retro stoffer. Det er moren min som lager disse og de selges i nettbutikken. Solgte mange av disse på Julemarkedet i fjor. Jeg fikk en til jul og den passer så fint i min moderne sofa. Skal vise den senere en gang.

11 kommentarer:

Briggs lekehus sa...

Så gøy!! Jeg har nettopp kjøpt broderier selv som jeg har tenkt å lage pute av. Og satt nettopp og lurte på om jeg skulle brodere noe gøy inn i et av dem som jeg har tenkt å lage et teppe ut av. Et eller annet som bryter litt med det resterende motivet. Også leser jeg disse geniale tipsene!! Takk:-)

Og den puten din mor har laget var fantastisk! Tenkte jeg skulle prøve meg på noe slikt, men får se om jeg får det til...

Tove sa...

Det var mye kult! Og puta mamman din har laget var råstilig:)

Har forresten vært inne på nettbutikken din å kikket, MASSE jeg kunne tenkt meg ja, så gleder meg til å høre fra deg igjen:)
( har sendt deg en mail)

klem

Kardemomme sa...

Jøss for en fin pute moren din har laget :)Og Designtorget har mye fint i sitt sortiment! er veldig glad for at de har åpnet butikk i Oslo også..Nå har jeg pakket inn en gave til deg som skal sendes iposten i lunsjen så bør den være hos deg om en dag eller 2..Ha en fin dag! Klem fra Kardemomme :)

Kardemomme sa...

Hei igjen..Vi lurer på hva moren din tok for disse putene på markedet sitt? Hvor ble de solgt?

Kardemomme :)

fru vims sa...

mye stilig man kan lage med broderier.

moods of norway har faktisk boxere eller truser der man kan brodere litt.
leste utapå pakken på ei truse i helga. det fulgte med nål og tråd :D

moro

Kardemomme sa...

Heisann :)
Titter bare innom med kaffekoppen i hånda for å se om det skjer noe hos deg :)
Ønsker deg en fin dag i høstsola!
Klem fra Kardemomme :)

Mari sa...

Hei du :)

Jeg har laget innlegg om butikken deres i dag :)

Når det gjelder gaveringen er fristen for å sende meg mail satt til søndag. Les mer på bloggen min :) Håper du slenger deg med :)

Klem M

Kardemomme sa...

God morgen :) Jeg var inne hos Maris fargerike som hadde bilder av de flotte broderte putene dine..Jeg finner de ikke i butikken din :( Tenkte jeg skulle se på hva du tok for putene siden vi holder på å produsere slike til julemarkedet vårt og det er vanskelig å prise sånt synes jeg..
Siden moren din fikk solgt mange lurte jeg på sånn omtrent hva hun tok for dem :)Jeg synes det er så vanskelig å prise ting jeg har laget selv..Ønsker deg en fin dag videre..Håper postmannen har med seg en liten ting til deg i dag :)
Hilsen Kardemomme :)

Mari sa...

Jeg har ikke fått noen mail av deg enda i allefall...Prøv igjen du. I tilfelle det er flere som ikke har nådd frem, legger jeg ut lista over påmeldte.

Maria sa...

Mycket fin och intressant blogg!!

Rikke sa...

Åh så kult, synes disse putene er så utrolig kule..får sjekke nettbutikken jeg da:)