fredag 26. september 2008

Finsk design

Marimekko, alltid en favoritt!
Arabia, klassisk design som aldri går av moten!
Digger disse husene!
Mer Marimekko. De fleste tenker kanskje på blomster når det gjelder Marimekko, men de er ikke min favoritt! Synes dette trykket er mye stiligere. Minner meg litt om 60- tallsboka om Vesle svarte Sambo av Helen Bannerman. Totalt politisk ukorrekt i våre dager...
Nydelig ildsted fra Ittalla. Alt dette, og mye mer, kan du kjøpe på http://www.finishdesignshop.com/ om du vinner i lotto på lørdag!

7 kommentarer:

Mari sa...

Mye stilig hos finnene altså :)

For evt "påmelding" og tanker om føringer på gavering, mail meg på mild_chocolate@broadpark.no :)

fru vims sa...

tar gjerne imot tips om rolige loppemarkeder ;)

Sånn finsk lysestake tror jeg jammen min kjære mor har et par tre stykker av. Finstakene som pleide å stå på bordet 17. mai eller no..
Ble ikke tent så mye lys hjemme hos meg, kun i festlige lag, men med peis så trenger man kanskje ikke så mange lys...?

fru vims sa...

tuden tak for hyggelig kommentar! :)
nå ble bobla deilig og rosa igjen! :)

klem

Kardemomme sa...

Heisann :)Jeg er helt gal etter Marimekko! Både med og uten blomster ;) "Sambo"-stoffet er nytt for meg, men det var jo såååå fint!!! Hvem er det som har tegnet det tro? Finsk design er virkelig flott og jeg har alltid ønsket med en tur til Helsinki!! Da jeg kom hjem i går kveld lå det en pakkelapp fra postkontoret og venter på meg..Lurer på hvem det er fra hihi!!! ;)
Gleder meg og kan nesten ikke vente med å komme meg på postkontoret i ettermiddag :)))
Ha en fortsatt fin dag..Her regner det dessverre..Jeg har høstferie og skal vøre hjemme hele uke så jeg håper på litt sol etter hvert :) Stor klem fra Kardemomme :)

Kardemomme sa...

Kjære søte Marie!!! Jeg må skrive her fordi mailadressen din ligger på jobben, men jeg må få takke deg så mye for den nydelige gaven!!!!! Noe så fantastisk flott!!! Stod her med klump i halsen og tårene rennende da jeg pakket opp!!!
Så utrolig snillt og omtenksomt av deg å bruke tid å penger på å sende meg dette!!! Ser jo at portoen var dyr!!! Kjenner på duften at du har brukt deilig vaskemiddel på putetrekkene ;)
Jeg har aldri kommet over stoffer med Wiinblad-trykk!!! Og jeg har ingen krus heller!!!! Og brikkene og kortene var jo så søte og koselig alt sammen!!! Det er jo rene julekveldsstemningen i huset her nå :)) Gi meg et par dager så skal jeg pønske ut noe jeg kan sende til deg!!!! Jeg må igjen få takke deg for denne rause gaven!!!
Har vel aldri fått noen gave som har vært mer i blinken ;)
Store klemmer fra Kardemomme :)))

Kardemomme sa...

Heisann :) Jeg titter innom igjen..Kanskje du er på høstferie?
Ha en fortsatt fin helg!
Klem fra Kardemomme :)

maren ingeborg sa...

hei! første gan jeg kikker på bloggen din! bare lurer på hvor man får tak i det der sengesettet med byen/husene på? vet du?