søndag 21. september 2008

Kjøkken inspirasjon

Begynner jeg å bli lei farger? For tiden er jeg litt scizofren i hva jeg liker. Alt fra retro til romantisk til minimalisme til industriell stil. Liker liksom så mye. En eller annen fase er jeg i hvertfall inne i. Noen som også er sånn? Vel, fant noen bilder av kjøkken som jeg syntes er fine. Mitt kjøkken har forresten grønne vegger som er noe helt annet en dette. Liker spesielt godt kontrasten mellom gammelt og nytt...1 kommentar:

kardemomme sa...

Hei du! takk for kommentar inne hos meg i dag..Ser du har vært på loppemarked du også ;)Jeg synes alltid det er så gøy å se hva andre finner på loppis jeg så jeg håper du legger ut noen bilder :)
Jeg sender deg en mail fra jobb i morgen..Hjemmemailen min fungerer ikke så bra for tiden..har en make som er It-ekspert, men han har ikke hatt tid til å se på det ennå..Du skriver at du er schizofren mht til stilvalg for tiden..Du er ikke alene om det er noen trøst! jeg liker mange forskjellige stiler selv..Alt fra det hvite minimalistiske som vi hadde før, til factory-style og videre til Retro..Jeg er fæl til å kaste meg på nye diller..Leser interiørblader og lar meg rive med av nye farger og mønstre, men det er jo så gøy da :))Jeg har alltid sansen for smaken din og ser at vi liker mye av det samme..Første gang jeg så bloggen din trodde jeg øynene skulle falle ut av hodet på meg..Jeg husker godt at vi hadde skrevet om de samme tingene på nesten samme tidspunkt hihi!!!
Nå skal jeg snart ta kvelden her..Men du får ha en fortsatt fin søndag..Hvis du vil sende noe til meg skal jeg selvfølgelig sende noe tilbake :)Hilsen Kardemomme :)