torsdag 1. mai 2008

New lamp


Denne lampen kjøpte jeg da jeg var i København for noen uker siden. Kulen er festet med en magnet og man kan vri den dit man vil. Den fungerer fint, og jeg skal kjøpe to til. Lampen er fra www.designbyfrandsen.dk
I bought this lamp in Copenhagen a few weeks ago. Real eyecandy! Nice...

4 kommentarer:

Anonym sa...

See Please Here

fru vims sa...

takk det samme:)linker deg jeg...
vi må holde sammen vi fargeglade ;)

jeg har faktisk to originale slike lamper...
kjøpt på bruktmarked for 30 kr.
ei cremefarga å ei grønn ei...åsså har jeg kjøpt ei i samme stil...uten magnet som er knailll orange. jeg digger kuleformen i design!

foreldrene min har to sjokoladebrune på soverommet (kjøpt på 70 tallet tror jeg)...de sto fint til de lysebrune veggene de hadde før, nå er de bare kule mot lys vegg. jeg har masa, men mamma skal ha de selv...

Storeflittig sa...

Hei du! For en herlig blogg, får vi linke deg (flittiglisene)? Elsker stilen din!

Ser du ønsker å legge deg til på nib: klart du kan og hjertelig velkommen!! Vi har nå registert deg, det er ikke alle nye blogger som registreres med det første, og noen ganger tar det laaang tid før publisert innlegg dukker opp i rollen. Det kommer av at programmet vi bruker fortsatt er under utvikling, slik at det ikke har stabiliert seg helt enda. Så vet du det:):)

i tillegg ser jeg at jeg ikke får opp feeden din med det samme, det betyr at du ikke vil laste før vi "finner den". det kan ta litt tid, kommer tilbake til deg!!

Interiør og Eksteriør sa...

Hei!
Takk for hyggelig hilsen! Jeg linker deg... vi som ikke lever "helt hvitt" får holde sammen:-)