onsdag 14. mai 2008

Foreldre- og barnfestivalen
Neste helg skal vi være med på Foreldre- og barnfestivalen. Vi var med i fjor også, og det var gøy. Jeg driver nettbutikken sammen med moren min, det er hun som er designeren. Hun har et eget blikk for detaljer og sammensettninger. Hvert plagg blir helt spesielt, synes jeg. Det hadde vært veldig moro å se noen av dere som blogger på festivalen. Der blir det mye moro for store og små.

3 kommentarer:

Mari sa...

Så stilige klær :) Kult med noe som ingen andre har altså! Skulle gjerne vært på festivalen, men for det første trenger jeg vel ingenting (-noe jeg helt sikkert hadde glemt hvis jeg dro dit), og for det andre vet jeg jo ikke hvordan det ligger an med baby/ikke baby på den tiden. Uansett, lykke til!!

Klem M

Mari sa...

Takk for bjelletips, god idè :)
Vi har et helt enkelt bord i "eikelook" fra Ikea. Tror det blir fint til stolene! Så faktisk en helt lik barnestol i et interiørblad i går. Den var malt i en herlig grønnfarge...Det blir nok den stolen som blir malt først ;)

Tove sa...

Så flotte klær, kommer meg ikke på "festivalen" er på andre siden av atlanteren for tiden. Skal etter planen starte butikk når jeg kommer til norge igjen i sommer/ til høsten. Skal ha barneklær også...og disse så ut som om de kunne passe rett inn:) På bloggen min ligger det en mailadresse, si ifra om dere trenger en forhandler i Telemark, og priser og sånt hvis du/ dere er interessert:)