torsdag 26. november 2009

Sove og gynge!
Det kommer et nytt familiemedlem til vår lille familie i januar og både små og store gleder seg! Den lille skal sove inne hos mamma og pappa i en slik fin Sovgunga  som både er fast og mobil. Den kan festes på en vanlig dør og vipper opp og ned i en beroligende bevegelse. Vi kjøpte vår hos kokodille og gleder oss til å henge den opp. Bildene er fra leverandørene, men jeg vil vise bilder når babykroken er ferdig:)

7 kommentarer:

Fröken K sa...

Graulerer. :)

Minmill sa...

så kule babyvugger. Gleder meg til å se deres babykrok når den er ferdig. :))

Briggs lekehus sa...

Gratulerer så kjempemye!! Hurra hurra! Er så kjekt:-) Vittig forresten... satt nettopp og surfet litt på designtorget sine sider før jeg hoppet over til bloggen din..og da så jeg på akkurat på denne vuggen. Finfin!

Tove sa...

Nei, så morro, dette har jeg ikke fått med meg:) Gratulerer så mye, og det er jo snart jo!! Kjempefin seng den lille får:)

klem

Solrosa sa...

Å, det så lurt ut! takk for tipset! :) God helg!

Solrosa

Anette {foreldremanualen} sa...

Så koselig! De vuggene der er sikkert praktiske og så er de nydelige å se på også! ;-)

Kardemomme sa...

Hei Marie :)) Gratulerer MASSE med nytt lite familiemedlem i magen :))
Herlig vugge i ny og annerledes stil som jeg også liker..
Så koselig for hele familien da :))
Ser jo soppen min på bildet under dette hihi!!! men det er ikke første gang vi har sett at vi har samme smak! Lurt å plante svibel i den. Jeg har nemlig litt i overkant med lysestaker så det var genialt å bruke den som blomsterpotte! Sånn skal det bli :))Takk for tipset og ha en fortsatt god helg alle sammen :))