torsdag 12. november 2009

Kjære julenissen...


Dette ønsker jeg meg til jul og ser at jeg er inne i en hvit og gul bølge:) Stringhyllen har jeg ikke sett "live" så kanskje det er safere med hvit hylle. Klokken og utensilo fås kjøpt på Room, hvis julenissen leser dette;)

7 kommentarer:

Lycheli sa...

Hei du! Takk for kommentar inne hos meg ;) Jeg skal innrømme at jeg ikke har kjempedårlig samvittighet for at jeg ikke er den beste kommetargiveren her inne, men av og til skulle jeg ønske jeg var flinkere fordi jeg gjerne vil gi en tilbakemelding på det som inspirerer - men jeg er helt enig i at det må være lystbetont og jeg tror faktisk ikke jeg hadde klart å blogge eller kommentere om det var fordi jeg følte jeg burde eller MÅTTE - jeg prøver å lytte til hva jeg VIL :) Så koselig at du leser bloggen min jevnlig - jeg er ofte inne hos deg også! Selv føler jeg ikke at jeg er SÅ personlig - haha - føler at det er ufarlige personlige ting i så fall og så tenker jeg at det kan jo sitte en person der ute som har glede av å lese at noen kjenner slik de gjør. Selv setter jeg pris på både personlige innlegg (men gjerne innenfor en grense) og upersonlige, korte og konkrete der bildene står i fokus! Alt til sin tid! Iom at jeg også skriver en roman hver gang jeg kommenterer så forklarer det mulig hvorfor jeg ikke er har så høy frekvens! Hahaha:) Håper du har en fin da!

Klem Lycheli

Ninas Drops sa...

ååå ja...je skriv meg på lista di je.
Har jo Uten Silo, men ønsker meg også klokken du viser...vil ha vil ha...den er visst å få tak i på ROOM, har jeg leste et sted.
Også stringhylla da...ai ai...hm...
STUE...hoho...moro...Han må vel få viljen sin han også....*fnis*..
Likte alle de fine bokstavene dine jeg...Elsker slike. Skal henge opp mine en dag, så får du se de og.
Håper alt er vel i stugu.
Stor klem fra Nina

storeflittig sa...

Hei!
Dette er en ønskeliste jeg kan kjenne meg igjen i, hihi! Jeg bare elsker det runde sidebordet:):)

Lurer på om den "hyllen", den til å ha alle kontorsakene egentlig er så praktisk som den ser ut? Jeg får nesten si til meg selv at den ikke er det - frem til finansene tillater slike utskeielser, FAB!

Håper alt er bra med deg!

Mamma Brown sa...

Kjekt å vite, slik at julenissen slipper å fly i mange butikker.

Ocean showroom sa...

Fin lista! :-) Grattis till en liten bebis i magen! Så himla kul. Då får du också två januaribarn då?! Både Wilma och Carl Ludvig är det. Åh, jag hade gärna sett dig gravid. Kan tänka mig att du är otroligt vacker. Ser Fredrik fram emot att bli storebror? Vi tar en liten reunion när det passar dig! kramkram Alexandra

Mina sa...

Hei på deg!

Takk for hilsen inne hos meg. Så gøy med litt fame hos Boligliv da!:)

Åh, skulle gjerne hatt den kalenderklokka og oppbevaringshylla ja!! De kan fint stå på min ønskeliste også:)

Ha en fin kveld:)

Klem fra Mina:)

Anonym sa...

Jeg synes det lille, runde nattbordet er så fint.. men hva heter det?
Kjempefin blogg, forresten!!