fredag 23. mars 2012

Personlig stylingBilder via En mammas dag

Vi skal selge leiligheten vår og flytte denne våren. Derfor rydder jeg ut og går igjennom alt vi eier, fra loft til kjeller. Og det er jammen ikke lite! Ikke akkurat "one shoe, another shoe" her i gården, om noen husker den gamle Thon- reklamen. Vi driver samtidig og maler lister, dører og sånt for å få en fresh leilighet klar til fotografering og Finn- annonsering. I norske boligannonser er stylingen upersonlig og alt undødvendig er skrelt bort.  I mange svenske derimot har man nøye satt sammen ting og tang for at det skal se ut som et hjem. Må si jeg liker tanken! Vi får se hva vi gjør, i allefall var det på tide med en opprenskning hos oss. Mye som gåt til loppemarkedet i år.
Elsker forresten kontorplassen og vitirneskapet integrert i kjøkkenløsningen.

2 kommentarer:

Kremfaret sa...

Ja, det hadde vært litt interessant å prøve å selge den samme leiligheten med og uten styling :-) Noen kjøpere foretrekker vel at det er så sterilt og hvitt som mulig, mens andre gjerne vil se at det bor folk der og at det fungerer som et HJEM. Selv foretrekker jeg det siste, uten at det virker rotete og uoversiktlig. Men litt liv må det være i hjemmet ;)

Fine bilder forresten, her er det mye detaljer, men samtidig orden og reda :) Lykke til med opprenskning i leiligheten, det er deilig å bli kvitt litt ting. Jeg tok selv et raid i høst da vi flytta. (Men har igjen behov for et raid nå ser jeg, hihi. Mye stash overalt)

Anonym sa...

SÅÅÅÅ fina bilder:) Jag gillar din blogg...bra inspiration. Vill du ha några tips för snyggt hemmakontor är du välkommen till min blogg.
Ha en skön vecka med hopp om vårsol:)

LOVE Maria på inredningsvis.se