tirsdag 21. juni 2011

What to do in Stockholm?


Stockholm er en fin by som byr på mange ulike opplevelser.  Når man reiser med barn er det viktig å ikke bare gå i butikker, men planlegge en blanding av museumsbesøk, shopping og uteliv (dagtid vel og merke). Jeg driver derfor litt research før vi reiser og finner ut hva som kan passe de ulike aldersgruppene og behovet for å kunne bevege seg litt fritt. Ettåringer blir jo fort lei av å sitte i vogna og da må vi ta hensyn til det.  Moderna museet har vi aldri besøkt før og det tenker vi å rette på denne gangen. Jeg var derfor innom nettsiden og nettshoppen hvor jeg så disse fine sakene som falt i smak. Plakat av Lotta Olsson, kopper av Ingela P. Arrehnius, blyanter, armebånd, sparebøsse og tegnestifter laget av soya. Noe av dette blir kanskje med hjem til Norge? Museumsbutikker er noe av det beste jeg vet og det er synd vi ikke har så mange fine i Oslo, synes nå jeg!

2 kommentarer:

Anne Lise sa...

Hei på deg :) Stockholm er en superkoselig by. En trilletur i Gamla Stan blir det kanskje, der er det jo kjempekoselige butikker og gode kafeer iallefall. Lillejenta har fått en nydelig sommergarderobe ser jeg :)god tur og kos dere masse

Mildrid sa...

Jeg planlegger også en snarlig tur til Stockholm. Med en jente som er dobbelt så gammel som din ;) Vi tenker oss en tur på Skansen for å se på dyrene. Moderna museet er også med på planen. Samt litt rusling og cafèbesøk. Får vi finne noen parker/lekeplasser hun kan få løpt litt, så kan kanskje mammaen dra på shopping imens pappan passer på.