onsdag 2. juni 2010

Frappuccino for alle!

Nå synes jeg at Starbucks bør se å komme seg til Norge! Nordmenn er et kaffedrikkende folk så penger ville de jo tjene og jeg lengter etter en Frappuccino i varmen.  Himmelsk!

7 kommentarer:

sandra sa...

Det ER det beste som finnes!!!!! Gooode minner fra usa... Men jeg hører at de har visse regler som de som starter må følge og visstnokk ikke er så greit... Derfor har det ikke kommet enda! Men håååper noen vilk starte likevel snaaart!!!

Åse Marit sa...

Kunne ikkje ha vore meir enig!! DEt er berre fantastisk.

Fekk skikkelig smaken på dei kalde kaffedrikkane frå Starbuck då vi var på Filipinene for to år sidan.

Dei hadde noko liknande i København også..uten at det var den kjeden. Trur absolutt det hadde vore marked for det her. Eg skulle i alle fall ha støtta opp om det!

fru Pink sa...

LIKER!!

Kardemomme sa...

Hei Marie :))Jeg kjenner jeg lengter veldig etter en F. jeg også! jeg synes ellers at mange nye kjeder etablerer seg i Norge etterhvert, men Starbucks har jeg ikke sett eller hørt noe til.
Lewkkert hus din grandtante hadde forresten! Hvem ville ikke bo sånn..! Ha en fin torsdag videre! Klemmer fra Kardemomme :))

Guro sa...

HELT enig! På alle de plassene jeg har bodd hvor de hadde starbucks (høres ut som jeg har bodd veldig mange plasser, er bare egentlig 3!), så har jeg hatt vanskelig for å holde meg unna mocha frappuccino. Himmelsk Ü

Hana sa...

yum yum:)

Marlene sa...

Jeg er så enig!
Frapuccino er lykke i en kopp rett og slett!
Har akkurat vært i New York og en kald frappuccino var definitivt ett av mange høydepunkt.
ha en finfin dag!