lørdag 26. juni 2010

Hoptimist!

En ting som fulgte med hjem var en liten Flyve- Hoptimist i turkis. Noen husker kanskje disse fra 70/80- tallet? Jeg hadde ikke slike selv , men husker at jeg har sett dem før. Hoptimistene ble skapt av Gustav Ehrenreich i 1968 og blir nå produsert på nytt i Danmark. Noen nye versjoner og farger har kommet for å oppdatere til 2010. Blant annet patriotene her nederst.  Reiser du til Danmark tror jeg du ikke klarer å unngå disse raringene :D

6 kommentarer:

Kardemomme sa...

God morgen :)Først må jeg få takke for tipset om Magasin som har Flowerpot til reduserte priser.Jeg reiser til Køben om to uker og håper inderlig at de har noen igjen til da! Jeg vil ha en GUL! :)
Jeg hadde faktisk en liten hoptimist på 70-tallet. Vet ikke hvor den er. Antagelig har den blitt borte under flytting vil jeg tro.Eller så har foreldrene mine kastet den..huff! Hadde jo vært moro å hatt den nå som jeg har dilla på 70-tallet! Ha en fin mandag! Klem fra Kardemomme :))

Camilla sa...

Supert! Takk for Oslo-tips :-) Den båtturen fra Vippetangen hørtes særlig fristende ut..tror jeg jammen vi skal prøve ut. Har vært i Oslo mange ganger, men begynner å bli litt lei Karl Johan kan man si. hehe

Hana sa...

Så søte! Har en award til deg på bloggen min;) God sommer!

giraffmamma sa...

Hadde en slik grønn fugl på 70-tallet, hadde helt glemt den til jeg så den på Min engel og Bøllefrøe i Bergen. Burde vel leite fram fuglen til ungene mine og henge den opp :)

Anonym sa...

Kjempefine! Dessverre litt dyre, iallfall på Norway design i Trondheim hvor jeg så de i helgen.

Anonym sa...

Hei Hoptimist elskere...
Dere kan få kjøpt de på Ting som er i alle store byer. Mer informasjon finner dere på www.pausedesign.no