onsdag 10. februar 2010

Resirkuler!


Jeg liker å resirkulere og trenger sårt et system som hjelper meg med dette. Svenske Muungano har laget oppbevaring av resirkulert plast til nettopp dette formålet! Veldig fint og pent inne i skapet blir det også! Nå må jeg passe på så ikke alt velter ut når jeg åpner skapdørene og det er ikke funksjonelt! Kommunen min er forresten dårlig på resirkulering. Her kan vi resirkulere papir, glass og metall. I tillegg samler de inn elektronisk utstyr på et par ganger i året. Hva resirkulerer du og har du et bra system så kanskje du deler noen tips?

4 kommentarer:

atinybitofheaven sa...

oi- det var utrolig stilig!!!

ha en flott kveld .-)

Ninas Drops sa...

halloisen.
De var skikkelig kule...Skikkelig dropsige. Hadde jo blitt moro å resikulere da jo.
Jo du...i den kommunen jeg bor i resirkulerer vi Aaallt...hoho..hadde skikkelig problemer med det da jeg først flyttet hit, men nå går det som en lek.
Ha en dunk til mat og en til restavfall, samt uttdelte store søppelsekker til til plast. I tillegg resirkulerer vi papir og papp for seg, men dette må vi kjøre til dynga selv da..Også metall og glass selvfølgelig.
Det som slår meg mest er det at det blir utrolig mye plast...skikkelig mye også...fysjom...
Jepps, skal knipse mine dunker en vakker dag. Men akkurat nå har vi dratt ut alt av vaskerommet for å fikse varmekablene der som har frysi i vinter..yoho...
See ya, her blir det pilates trening på meg hvert øyeblikk...
åååå nei har ikke lyst til ¨gå vettu...
vel vel...klem
Nina

christin sa...

oslo begynner endelig å få orden på sakene, så vi har nå begynt å resirkulere plast og matavfall i tillegg til papir og glass/metall. jeg må si det føles godt å sortere, selvom det kanskje ikke betyr så mye i den store miljøsammenhengen. bruker søppelsystemet fra ikea, det fungerer utmerket. det beste er at de er montert på skinner, og kan dras ut av kjøkkenskapet.

Ocean showroom sa...

Verkligen smart! Det ska jag visa Håkon. Vi försöker bäst vi kan men även här ramlar saker ut av skåpen när vi öppnar. :-) Går allt bra med er? Kram Alexandra