lørdag 20. februar 2010

Lørdagsinspirasjon

Alvhem ,som selger leiligheter i Stockholm, er alltid en kilde til inspirasjon. Jeg likte vledig godt stolen og bildeveggen kombinert med moderne detaljer på det øverste bildet. I tillegg har jeg lenge drømt om et slikt vinduskarnapp hvor man kan sitte og kose seg med en kopp te og en bok. Eller som på bildet, blogge derfra! Ønsker alle en stålende lørdag, her laver det ned så vi blir nok inne i dag! Å kjøre barnevogn uten plog funker dårlig på dette føret:)

6 kommentarer:

Hana sa...

Ja veldig fin leilighet! Blir nok ikke noe tur med barnevogna i snøværet her heller nei....

Haust sa...

Friskt og lekkert!

Ynskjer deg ein god laurdag! :)

jannepålanne sa...

Ja disse bildene var skikkelig inspirerende:) herlig stil!!

IfraLahell sa...

Ja takk til vinduskarnapp. Det har alltid stått høyt på listen her og. Kan være at det blir det etter hvert også, når vinduene byttes ut. Alvhem er virkelig fantastisk. Det er noe annet enn boligstylingen vi er vant med her hjemme. Som er ganske kjedelig spør du meg- Elsker stua og kjøkkenet!

Ludoland sa...

ja! Hipp hurra for oss to og kongen.
Gratulerer med dagen! Håper du har en deilig dag. jeg har en spysyk mann, så her er det en rolig feiring.

Åpent hus sa...

hei! artig å finne deg og bloggen din. FOR ei herlig lita tulle du har fått! helt nyydelig. du må være superstolt. kjipe værforhold for turtrilling, nå, sikkert, men bare vent til det våres - da blir det herlig å ha permisjon, vettu!! :)

Er innom Alvhem av og til jeg også - og har forberedt et innlegg med bilder derfra jeg også. De skal få komme, selv om du har vist dem her. De hører hjemme i min "digitale utklipsbok" også - det vil vel si at vi har ganske lik smak? :)

Ha ei strålende mamma-uke.
Vi blogges!