tirsdag 2. februar 2010

Babymodus

Jeg må innrømme at det nesten bare er baby det dreier seg om her hjemme om dagen. Hun spiser bra, men går lite opp i vekt. Hun var bare rundt 2600g da hun ble født og gikk litt ned på sykehuset. Vi håper at det løser seg i nær framtid og hvis noen har noen gode råd så tas de i mot med takk ;)
Denne vognen skulle jeg gjerne ha hatt, men den finnes bare på Tradera for de som bor i Sverige! Den er helt fantastisk og jeg har aldri sett noe lignende.

14 kommentarer:

fru Pink sa...

Søt vogn:) Sikkert litt vanskelig med fremkommeligheten i disse dager, men.
Ang. vektoppgang: La henne suge brystet helt tomt før du evt legger til på neste. Da får hun i seg den fete ettermelka. Men det vet du sikkert:)
Spiser hun ofte og lite kan du pumpe eller håndmelke etter at hun har spist, og gi dette på kopp. Igjen denne fete ettermelka.
Lykke, lykke til! Det ordner seg nok skal du se:)

Søhesten sa...

Den er jo fantastisk!! Ikke så praktisk, men det gør altså ingenting, når den er så retro-flot!!

Søhesten sa...

Forresten så har jeg desværre ingen gode råd om mad til din lille baby. Vi havde næsten samme problem og endte med at give vores datter modermælkserstatning, når jeg ikke havde mælk nok. Ikke den bedste løsning, men ok for os.
Held og lykke fra mig også:-)

Camilla sa...

ååå..vet du, nå fikk jeg nesten tårer i øynene her jeg sitter. Akkurat sånn vogn lå nemlig jeg i da jeg var baby(for 30år siden :-p ) <3

Lappesola sa...

Fantastisk vogn. Er den ikke verd en liten Sverigetur? Kjøp vogna på Tradera og få den sent til poste restante i Strømstad.

Hilsen Sol

Briggs lekehus sa...

Nydelig vogn. Tenk å hatt en slik gitt! Da hadde de andre babyene blitt misunnelig. Så dumt at lille jenten ikke vil legge godt på seg. Har egentlig ikke fantastiske råd her, men støtter søhestens råd. Gi kanskje litt flaske i tillegg til pupp? enten din egen melk eller erstatning?

Lykke til med den søteste jenten:-)

sandra sa...

fantastisk jente:) vogna var kul

victoria sa...

Så utrolig søt vogn, tror heller jeg aldri har sett noe lignende før....
Og så utrolig nydelig den lille frøkna deres er...
Nei ikke noe særlig når vekta ikke øker, bare å passe på at ho får med seg den fete ettermelka, og pumpe masse mellom amming så øker produksjonen av melka...
lykke til, ordner seg nok skal du se...
klem victoria

Mommo sa...

Åååå, nå tar nostalgien meg, akkurat slik vogn hadde jeg til Camilla (som har kommentert lengre oppe) da hun var baby i 1980. Og jeg skulle gjerne hatt den nå når barnebarn nr. 2 ganske snart ankommer... Og vognen ER faktisk praktisk og grei, godt foret og vattert innvendig, og den funket helt utmerket selv i regnvåte Bergen :))

Bente (Animasjon i skolen) sa...

Gratulerer så mye med lillejenta! Det er vel kos med baby i hus igjen?
Kul vogn- føler for å nevne at jeg har sett vogna i Oslo for et par uker siden( Men med rød kalesje)- så det kan jo tenkes den finnes i en eller annen butikk heromkring!

Ludo Land sa...

Nei er det sant? Har vi bursdag på samme dag? Det er kult! Ja jeg også sa alltid de flagga for meg. Gøy. For en fantastisk nydelig liten baby. Jeg får umiddelbart lyst på en til. Kan tenke meg du koser deg. Du jeg legger merke til i et eldre innlegg her at du sier du ikek syr så mye annet enn gardiner.??? Jeg trodde det var du som sydde klærne til barnigjen? Er det ikke det? Har jeg missforstått?

Ludoland sa...

jaha.. så veldig koselig å jobbe slik med sin mor. Det hadde jeg likt. HUn er kjempe flink. Jeg oppdaget plutselig her en dag en strikke vest sønnen min fikk til jul av svigermor, den var fra Barnigjen. og det morsomme var at jeg var med på julemessen og valgte den ut selv, så jeg har vært på standen din uten å tenke på at det var Barnigjen standen. Jeg var litt i ørska den dagen. Vesten er hvertfall veldig kul. hvit og brunnyanser.

Pfefferminza sa...

It´s fantastic! I do looove it!
Britta =)

Merete sa...

Skjønn vogn!

Håper det ordner seg med vekten. Om hun er fornøyd og ikke gråter mye ville jeg ikke stresset så alt for mye med det. Men om det merkes at hun ikke får nok kan det være lurt å få opp melkemengden. Amme masse,masse! Drikk gjerne ammete og pass på å få mye ro.
Lykke til! :)