tirsdag 12. januar 2010

Ull er gull!

Jeg har aldri vært noe glad i håndarbeid og tror nok jeg fikk en overdose av garn, stoffer, sy- og strikkemaskiner i barndommen. Jeg kan sy litt på maskin og fikser mine egne gardiner, men ellers er det lite. Særlig strikking. Men i høst strikket jeg en hel bukse til babyen og må innrømme at jeg er litt stolt over det! Mønstret er fra Nøstebarn mens garnet er fra Bogerud som har mye fint regnbuegarn. Etter sønnen min var var det veldig lite ulltøy til baby og ull må jo nurket ha! Derfor har jeg også kjøpt inn litt fra Janus, P.O.P og  nettbutikken vår. Så nå kan vinterbarnet komme uten å fryse nesa av seg!

5 kommentarer:

storeflittig sa...

Så utrolig fin bukse du har strikket. Det var flink strikkemamma det!

Ull er GULL, og så ble jeg glad i hjertet av å se at du ikke har hvit ull. Det er en helt uforstålig oppfinnelse - det blir jo i alle regnbuens farger etter 1 døgn, men ikke på din sjarmerende og herlige måte - nei du vet... Har bestilt farge på nett, jeg, så nå blir alt her brunt og lilla:)

Marianne sa...

For en nydelig blogg du har! Du er nyoppdaget for meg, så nå skal jeg begynne å følge med.

Flink du er som har strikket a gitt! Kjente strikkefingrene klødde da jeg gikk gravid selv, men jeg var ikke like flink som deg dessverre ;) Et uferdig babyteppe er det jeg sitter igjen med :)

Elsker nettbutikken din og; her skal jeg nok handle et par vintageplagg ser jeg!

Ha en fin dag!

Blandet loft sa...

OI dne var jo stilig jo. så flink d er. jeg selv klarer ikke noe med garn og pinner å gjøre. Jeg holder meg til symaskinen altså. Jeg er imponert.

Hilsen BlandetLoft

Karianne sa...

Ull er topp, helt klart. Det er sånt man ikke vet før man får barn, men det er virkelig noe annet å ta på enn ullbody enn en bomullsbody.
Takk for kommentar på bloggen forresten. lest Linni Meister idag? hehe

Ocean showroom sa...

Så duktig du har varit. Ull är verkligen guld!:-) CL bor i princip i det nu. Jag fick en nøstebarndress till Wilma från Frøydis och Kristin och jag blev helt såld!! Hur går det med dig annars? Inga krämpor? Ha en härlig helg!! Kram Alexandra