søndag 17. januar 2010

"Gammel" fototapet


Jeg synes denne ideen med et gammelt foto som fototapet var veldig god! Tipper det er fra 50- tallet og jeg lurer på om jeg muligens skal bruke ideen til å lage et stort bilde på lerret. I tillegg var det veldig fint med lyserosa til det sorthvite. Hm, har aldri vært noe spesielt glad i rosa i interiør, men kjenner jeg mykner opp for fargen! Fikk en rosa IPAL-radio til jul og den liker jeg veldig godt. Rart det der med farger...

6 kommentarer:

Unni Strand sa...

Ja. Jeg gruet meg til rosahelvetet da jeg fikk en datter for fire år siden. Nå elsker jeg rosa.
Jeg ser at blått blir en viktig farge framover. Så da får jeg vel venne meg til den... -Og det gjør jeg vel, når det blir mange fine, blå ting rundtomkring.

alvorada sa...

Ah, stilig!

Når det gjelder rosa i interiøret så beveger jeg meg i motsatt retning som deg. ;)

Tante Mimmi sa...

såå utruleg stiligt! Tqpeten ville eg hatt! ..stolen...eg trur eg hadde slete etter to veker! Har rosa bloma ri stova no og synest eg er skikkeleg vågal! He,he!

storeflittig sa...

Oh! Tenk å se seg selv (eller andre) i så stort format hver dag, tror jeg hadde kveppt til. Men uberstilig - det er det:):) Jeg er så rosa som en får blitt, jeg, men har en kjæreste som setter foten ned for det, hihi!

mette sa...

wow, så sykt kult! takk for inspirasjon :)

fru Pink sa...

Hehe, er vel ingen bombe at jeg synes rosa er greit nok i interiøret? ;-) Stilig vegg!
Gratulerer så masse med en liten Ella! Så morsomt - vi stod mellom Ella og Josefine hele svangerskapet, men så har vi så kort etternavn (som også har L i seg) så det ble litt rart sammen. Men Ella er et så nydelig navn!
Får vi se bilde av henne? :)