tirsdag 5. januar 2010

Map it!
For tiden er jeg litt forelsket i de vakre fargene man finner på gamle kart. Jeg har en gammel globus hjemme og liker så godt fargene, særlig sammen med gult. Og disse bildene inspirerer meg bare mer og jeg vil nok komme med noen "kartprosjekter" etter hvert. Opphavsmannen bak dette derimot finnse på Etsy under navnet Bombus her!

5 kommentarer:

Heidi sa...

Det var helt nydelig!! Spent på hva du ruger på;) Ha en fin dag! Klem fra Heidi

Anette {foreldremanualen} sa...

Morsomt! Elsker kart, så nå er det bare å sette i gang å pønske ut nye bruksområder! ;-)

Hana sa...

Ja disse likte jeg og! Synes gamle kart er utrolig flotte og fine farger ja.

Kardemomme sa...

GODT Nytt år til alle dere også Marie!! :)) Jeg skjønner jo godt at dere venter fælt på at det nye familiemedlemmet skal komme!
Gamle kart er flotte og dessuten spennende. Morsomt å se forskjellen på gamle og nye landegrenser og jeg er enig i at fargene er flotte! Det ble jo særlig tydelig på bildene du har lagt ut. Skyen med regndråpene var superkreativt og innmari flott!
Håper at dere alle har hatt en koselig julefeiring!
Ønsker deg masse lykke til med forestående fødsel og håper at det dukker opp noen gode nyheter på bloggen her snart :)Stor klem fra Kardemomme :))

Ylva sa...

Åh, detta måste jag genast kolla upp! Min man är en kartnörd av stora mått så kanske kan hitta ngn kul present. Jag skrev just också om kartor för någon vecka sedan.