torsdag 16. april 2009

Puppenhaus

Jeg har hatt et Lundby dukkehus en god stund og har planer om å pusse det opp i 70-tallsstil. Jeg vet ikke hvor jeg skal sette det opp, men samler møbler og saker. I dag fant jeg denne fantastiske, tyske siden Puppenhausmuseum med mye inspirasjon. Det fantes mange bilder av ulike typer hus og små skjønne butikker. Vel verdt en titt! Jeg skulle gjerne likt å ha et slikt hus som over "in real life". Tenk å chille´n på takterassen en sommerkveld...

8 kommentarer:

Kaspara sa...

Hei Marie!
Takk for din koselige hilsen! Så søtt av deg å ville sende noen overflødige pez til oss! Jeg sender en mail i morgen jeg.
Så spennende dukkehus-prosjekt du har på gang. Dukkehus med retrotapet kan jeg like.
Smilte av et innlegg lengre ned på siden om Star Wars. Mine gutter på 6 og 7 er også helt hektet på Star Wars. Tror nesten jeg må vise dette innlegget til dem jeg.
Vi har sett Star Wars-filmene utallige ganger. Fikk kjøpt de brukt på Finn.no
Vanligvis er vi veldig strenge med tanke på aldresgrenser på film, men akkurat Star Wars har jeg inntrykk at alle barn har sett fra de er rundt 7 år.
Vi sitter hele familien og ser, og det er jo egentlig en fengslende historie. Jeg har til og med stortutet til Star Wars! (når mammaen til Anikken Skywalker dør, og Anniken rekker så vidt å møte henne) Min favoritt er Yoda. Han er så søt!
Har hatt så hyggelig kontakt med moren din over bloggen i det siste forøvrig.
Ha en god kveld og natt! Klem fra Kaspara

Ninas Drops sa...

Hello...
*dån*.....
For ett fantastisk fint dukkehus...wow...
Panton stoler tilogmed....
Får jo virkelig lyst på et slikt selv vettu...thi-hi...
Ha en fin dag videre..
Drops=)

Ninas Drops sa...

Kjære vakre venn...

Du skjønner jeg rusler her i heimen min alene hele dagen jeg ...og da når jeg orker så svinger jeg kosten...
Er syk på tiende året og det er sååå deilig å ha funnet noe jeg virkelig liker ....oppussing, shopping og ommøblering...Så derfor har jeg tid...oki...

Det har nok ligget og ulmet en iver i alle disse årene på å gjøre noe kreativt og nå er jeg skikkelig i siget...maler her og maler der..kan jo nesten bli litt for mye av det gode ...Nei da..


Riktig god tur til København...

Drops=)

Anonym sa...

Velutstyrt dukkehus med Verner Panton-stoler til og med! :)

Kan det stemme at en av kjolene du/moren din har sydd er avbildet i den siste Bohus-brosjyren? Syntes den hvite merkelappen nederst på den søte kjolen kunne minne om merkelappen dere bruker.

Lappesola sa...

Tusen takk for boka.Den var inspirerende.
Kjolen på s.58 er bare SÅ meg.
Hilsen Sol

Ninas Drops sa...

Ha en fin dag=)
Drops=)

makiato sa...

Vilket fantastiskt fint litet hus!

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片