onsdag 22. april 2009

Marketmix

Jeg kjøpte noen kopper på et loppemarked forleden og da jeg så denne i dag på Qxl, måtte jeg ha den! Den var til fast pris og jeg gleder meg til å hente pakken! Jeg var på den årlige Københavnturen med kolleger i helgen og handlet noen småting. Jeg kunne gjerne ha vært der litt lenger, solen skinte og våren var virkelig kommet! Da jeg kom hjem satte jeg kofferten innenfor døra og skyndte meg bort til det lokale loppemarkedet. Det var egentlig ok fordi det ikke var så mye folk så jeg fikk gå i fred og ro uten å ha spisse albuer! Ble ikke så mange skatter, mest retro juleduker faktisk!?! Dette fatet synes jeg var litt artig og må dessverre innrømme at det passer hos oss!

Jeg kjøpte noen papirruller med dette fine mønsteret og nå begynner jeg å få masse papir som jeg ikke vet hva jeg skal brukes til! Noen tips? Vet det passer bra på barnerom, men sønnen min begynner å bli litt for stor. Alt må være kult og i allefall ikke "jentete"! Smurfen ble med fra båten, men det var nok jeg som likte han mest!
Jeg pleier alltid å kjøpe noen bøker i København og intet unntak denne gangen! Har jo sett Dominoboken på en del blogger og den anbefales virkelig. ( Kjøpt på Urban Outfitters). Den andre var ikke like god synes jeg. Håper alle nyter at våren er kommet og at det er lyst lenge. Jeg kjenner i hvertfall at energien kommer krypende:)

5 kommentarer:

Tante Mimmi sa...

Hei!
Såg kanna di og då måtte eg kikke innom! det var brått noko eg kjende att! Sjå inn her:
http://butikken.blogspot.com/
Kikk på ring nr 3- så skjønar du kva eg meinar!
Eit slikt fat...det skulle eg hatt i kvart rom her i huset!;)

Kardemomme sa...

For en herlig kanne!! Jeg har en
hang-up på kanner og spesielt de som står der i retromønster og farger!Jo du Marie vi har utrolig lik smak! Nesten nifst noen ganger! Bumlingen er lekker og jeg husker den fra min barndom da jeg satt barnevakt hos en nabo som hadde en masse gjeve saker. Kona i huset var svensk og antagelig veldig opptatt av design og interiør. De hadde både dansk design og kjente svenske klassikere! Hjemmet deres hadde vært helt moderne i dag!
Det lille fatet var søtt og hadde så absolutt passet i det Kardemommeske hjem også :))
Ha en fin fredag! Klem fra Kardemomme :))

Solrosa sa...

Hei! Så hyggelig at du hadde vært innom blog'en min og lagt igjen en kommentar. Fin blog du har også! Det var en fin kanne. Jeg tror faktisk både mamma og besteforeldrene mine har slike fat som du kjøpte. På mamma sitt tror jeg det står: Her er rent nok til å være hyggelig, men rot nok til å være lykkelig. Eller noe i den duren.

Ha en fin søndag! Her i Trondheim er det strålende vær!

Solrosa

Karen sa...

Jeg har givet dig en award. Du finder den på min blog.

Karen

mette sa...

dødskul kanne!! og fine bilder:)