torsdag 26. februar 2009

Fridge me!

Elsker dette kjøleskapet fra 50- tallet. Jeg har Smeg- kjøleskap ganske langt opp på ønskelista mi, men synes det er litt dyrt. Huset jeg bor i er bygget i 1948 og jeg synes det passer med et snev av 50- talls stil. De runde formene er ganske lekre! Tror vi hadde hatt problemer med å spise opp så mye mat! Ting mugner hos oss selv om sitat samboer:"Her sulter jo til og med musa i skapet" .
Har vært litt lite aktiv med bloggen i det siste. Det skyldes at vi har gått over fra pc til mac og innkjøp av nytt kamera. Mye ny teknikk som må læres, men akk så moro;)

4 kommentarer:

Rikke sa...

Et smeg tips: Jeg kjøpte mitt på e-bay til 60% av den norske prisen =)

Snøstorm sa...

Utrolig fint kjøleskap. Skulle ønske de lagde helt likt nå. Det hadde jeg garantert villet hatt. Tenk så herlig med blått inni i kjøleskapet. :)

Minmill sa...

Herlig reklame av kjøleskapet. Skikkelig sånn 50 talls happy family. De finnes vel i litt mindre varianter håper jeg. Enig med deg i at de er kule.
Jeg har jobbet mye med mac tidliger, men det er nok ca. 8 år siden nå, og sikkert skjedd mye siden den gang. Apple har så lekker design på sine maskiner. Du er heldig....

Ninas Drops sa...

Så kuli skap da=)
Helt fantastisk... åååååååå
Nina