lørdag 21. februar 2009

Farger!

Jeg ble inspirert av bloggene som har laget innlegg til ulike farger. Kunne dessverre ikke være med selv fordi jeg har vært bortreist. Men, for å hylle farger, poster jeg disse gamle motebildene. Skulle gjerne hatt noen av disse klærne, særlig den turkise trenchcoaten.
Nå er jeg lei snø og lengter etter vår med museører på bjørka og krokus i blomsterbedet. Enn så lenge må jeg nøye meg med løperen fra Hemtex.

Moren min har sydd denne sacosekken til min håpefulle. Den er favorittplassen når han spiller Playstation. Om du også vil lage en, så har de mønster og kuler hos Stoff og Stil. NB! Du vil finne små kuler over hele huset i lang tid etter fylling:)


7 kommentarer:

Unni Strand sa...

Herlige motebilder Majamysil!
Vi fant noen permer med interiørblader fra 70-tallet på jobben. Har ikke fått gått gjennom dem ennå. Men jeg tipper det er en del skatter der. Det var blant annet en side med oppvaskmaskiner med bilder på fronten.(!)Et av bildene var et foto av en pupp, faktisk. -Det var noe med estetikken på 70-tallet...

Briggs lekehus sa...

Takk for kompliment:-) Kjekt at det kommer fra en av favorittbloggene mine!

De antrekkene var fantastisk! Trenchcoaten spesielt ja! Har noen jakker/kåper som minner meg om en slik en. Ønsket er at de skal se slik ut som den på bildet, men de finner jeg aldri. Skulle bodd i oslo hvor det er fretex med skikkelig retroavdeling. men ikke nå som dere har det så kaldt. Her er snøen på vei vekk og krokuspirene titter opp:-)

Ha en fortryllende lørdag!

makiato sa...

Snygga modebilder med färgtema!

Rikke sa...

Så kul sakkosekk! Husker vi hadde en i beige plastikk/skinn imitasjon da jeg var liten på 80 tallet =)

storeflittig sa...

Super super sakkosekk, og ille morsomme motebiler:):)

Minmill sa...

Så herlig med de gamle motebildene. Det er jo ikke så langt fra dagens mote. Fargerikt og fint er det.
Jeg er som deg, lengter etter våren. Tiden kan liksom ikke gå fort nok. I dag er det grått og trist og vått og kaldt her i sør, og så langt fra vår som man kan komme.

Ninas Drops sa...

Hei og hå.
Så fine klær du viser her da...
oi oi oi...
Skulle likt å levd på den tida der ja.-- hi hi...

drops=)