torsdag 29. november 2012

Ønskeliste Ella, snart 3 år.

I år forstår vesla litt mer av jula og snakker mye om nissen. Vi har et rødt uthus på tomta og har fortalt Ella siden i sommer at nissen bor der, oppe på loftet. Vi har snakket om at vi må sette ut grøt til ham til jul, og det gleder jeg meg til;) I tillegg har vi snakket om hva hun ønsker seg og frøkna har bestemte meninger om dette. For det første så ønsker hun seg en dukke og dukkeseng. Mormor gjør siste finishen på en Waldorfinspirert dukke og har reservert en dukkeseng fra Sebra.
I tillegg er doktorsaker veldig spennede for tida, og hun ble ikke fornøyd med et lite sett vi kjøpte tidligere i høst. Derfor har jeg kjøpt et steteoskop hos Sprell, hvor man faktisk kan høre hjerte slå, og til 99,- var det et godt kjøp. (Jeg har testet, og det funker). Kofferten fant jeg tilfeldigvis på Søstrene Grene og planen er å fylle den med bandasjer, engangssprøyter, måleskjeer og lignende fra apoteket. Kanskje mormor også rekker å sy en doktorfrakk? Frøkna vil nemlig bli doktor og dyrlege! Playmo har et fint dyrlegesett som også kunne passe! I tillegg prøvde hun en slik hoppeku og den falt veldig i smak. Nå har vi plass til at hun hopper rundt, så en sånn skal hun jammen få!
Jeg kommer også til å ønske en pysj til henne fra P.O.P, for de tåler vask etter vask og er myke og gode. En jojo ønsker hun seg også, etter å sett at Peppa Gris ville ha det i julegave!

2 kommentarer:

Marianne sa...

Artig meg julegaveønsker! Tuva ønsker seg nesten alt på reklamene man ser på tv, bortsett fra guttelekene.
Og til blogginnlegget under; jeg har også oppdaget Korres denne høsten, og elsker produktene!
Tips: på Gardemoen taxfree både innenlands og utenlands har de større utvalg og litt lavere priser. Go wild!
Så fint det var her inne :-) Jeg er venn med Lisbeth på facebook, og det er bare så koselig. For ei dame!
Mye fint har jeg handlet fra nettbutikken deres også, dagens gjengangere hos Tuva nå er en Smurfe-pop-up-bok jeg kjøpte til henne når hun var under året mener jeg å huske!

Mathildes skatter... sa...

Jeg hadde vært i himmelen om jeg hadde vært liten og fått dette til jul :) Elsker playmo.
Så stas når hun skjønner mer.
Tror Mathilden min synes nisser er snodige saker :)