søndag 2. oktober 2011

Strikkedukker

I fjor kom Arne og Carlos sin strikkebok om julekuler og i år følger de opp suksessen med en ny bok, "Strikkedukker" i samme sjanger. Jeg har fått lov av Ark Bokhandel å lese og si min mening om den. Boka er stor og innbydende med flott styling og stort format. Jeg liker at den har format som en praktbok og at forsidebilde har en humoristisk vri. Det er jo gutta selv i strikkeversjon!
Jeg er selv ingen kløpper til å strikke, men har alikevel kost meg med boka. Boka har en fin innledning med bakgrunn og forklaring på hvorfor de gir ut en bok om strikkedukker og blant annet får vi opplyst at gutta alltid strikker genserene sine i "Barbieversjon" først. Jeg har ikke prøvd oppskriftene selv, men det virker som gode og utfyllende forklaringer. Jeg skal gi boken videre til moren min og håper hun blir inspirert til å strikke et par dukker til vesla.

1 kommentar:

Fabrikken sa...

Hehe, den så stilig ut. Håper noen føler seg inspirert til å strikke en eller to til veslemor her også - for jeg er helt håpløs med strikkepinner :)

Ha en fin søndag videre

Klem Lene