torsdag 13. mai 2010

Så retro og kul!

Jeg er på jakt etter en sportsvogn og synes utvalget er skikkelig dårlig. Små hjul og dårlig design. Jeg tror jeg selv hadde en slik da jeg var liten og i følge min mor ville jeg sjelden gå. En sånn vil jeg gjerne ha, skikkelig retrokul, enkel og fin form! (Har dessverre mistet kilden til bildet...)

4 kommentarer:

miss moon sa...

Enig! Den var skikkelig kul! Gamle vogner har noe estetisk over seg som jeg synes nye vogner mangler. Kunne godt tenkt meg en slik selv! Fin blogg du har!

Mamma Brown sa...

Jada, du hadde en sånn. Din var brun, hvit og oransje stripet. Den type vogner er superfunksjonelle. Du var så glad i vogna di, at du helst ikke ville gå. Vi brukte den til du var ca.7 år( når vi skulle handle mat) og da kunne du jo likegjerne sitte i den. Håper vi får tak i en maken, så jeg slipper den monstervogna som vi hadde til storebror, den med tre hjul som gikk hvor den selv ville, makan til slitsom vogn.
Jeg har funnet noen fine bilder av deg (og meg), du i vogna og jeg som triller.
Mamma

Camilla sa...

Jatakk! :-) Kjempekul var den <3

Janne sa...

Denne var kul! Har du funnet en slik ennå? Selv har vi arvet en 80-talls Briovogn som ligner veldig på denne. Trekket er (selvsagt) ikke så stilig men det går jo an å sy et nytt. Rekker vel akkurat å gjøre det før gutten er ferdig med å sitte i vogn :-) Har du lett på loppemarkeder og finn.no?