tirsdag 17. mars 2009

Snart sykkelføre!


Jeg lengter etter sykkelføre. Sykkelen min står i kjelleren og vil gjerne ut på tur. På Hendes verden kan du lese hvordan du kan pimpe sykkelen din.
Jeg har ikke fått meg selv til å bruke sykkelhjelm. Og jeg vet at det finnes mange argumenter for, men føler meg rett og slett ikke vel med hjelm. Denne, til å ha over hjelmen, kunne kanskje få meg til å forandre mening. Fra Yakkay. (Trøster meg med at jeg ikke sykler særlig fort;).

5 kommentarer:

Ninas Drops sa...

Så herlige sykkelsete trekk.
Jeg har dessverre ikke sykkel, men vurderer sterkt å ønske meg en til 35 års dagen min og da skjønner du skulle jeg ihvertfall hatt slikt heklet trekk for det var såååå søtt..
Ja hjelm ja...det er jo et kapittel for seg...ikke veldig stilig nei..Men hva skal man ikke gjøre da for å holde vettet inne i hodet og ikke utover på asfalten..det er lurt med hjelm skjønner du...kunne jo heklet en...eller?? hihi...
Ha en fin onsdag.
Hilsen Drops=)

Rikke sa...

Kjenner til den "jeg sykler jo ikke noe fort" ... som om det har noe å si.
Men et heklet sykkelsete hadde vært kult =)

Minmill sa...

Tenk å ha slikt på sykkelen. Det piffer jo opp litt. Tror ikke min sykkel ville kledd det, for det er sånn skikkelig treningsykkel. Tror folk ville sett rart på meg hvis jeg kom med sykkelshorts og heklet sete. Hi hi.

vikevire sa...

Snygg cykel med världens snyggaste sadelskydd. Blomman bak!! Jag blir jätteglad när jag ser den.

makiato sa...

Fina sadelskydd!