lørdag 7. mars 2009

Heldiggris 1

Denne Myh- lampen fikk jeg av moren min til bursdagen min for noen uker siden. Den er så kul og forseggjort. Ledningen er dekket av tekstil og så har lampen en egen oppbevaringspose i tøy. Må si de er flinke designerene bak Norway Says. Leste forresten ı Boligmagasinet at Norge var "Up and coming" i designverden og at man burde følge med norske designere. På tide spør du meg! 
Jeg må si at esken også er kul. Den går nok ikke til gjennvinning med det første:) I tillegg fikk jeg 2 stk Margertheboller, sleiv og boks av "svigerforeldrene" mine. Og begge har vært i bruk og jeg er strålende fornøyd. 
Fortsettelse følger....

6 kommentarer:

Minmill sa...

JO, du er litt av en heldiggris. Den gule lampen er råstilig. Også gult som er så kult da. Fine boller har du også fått. Det er gøy å ha bursdag når man får så flotte gaver...
Og, gratulerer med dagen på etterskudd.

Mari sa...

Grattis med overstått :) har du sett, den lampen var kjempefin og ettersom jeg har skjønt; VELDIG deg :)-og bollene er supre!

NB! Du er ikke glemt :)

Briggs lekehus sa...

ooooo..nice! grattis med overstått og grattis med nydelig lampe!

Åse Marit sa...

SÅ flott den gule lampen var!! Kanonstilig rett og slett..Veit du kvar den er kjøpt? Fine boller også, i ein herleg farge!

Gratulerer med overstått forresten..skjøner godt at du er fornøgd med gåvene dine!

Tove sa...

Fy søren for en stilig lampe, også GUL da:) Gratulerer masse med dagen på etterskudd!

klem

Karen sa...

Forsinket til lykke. Skålene er jo noget af det ypperste danske (og efterhånden gamle design) vi danskere kan præstere. De er i ethvert hjem. Der er 2 designere der begge mener de fandt på dem. Så hvem der i virkeligheden gjorde, og hvem der tog æren er ikke helt til at vide.
lampen er SKØN....og kassen....jeg ELSKER god emballage.

Karen