søndag 28. desember 2008

Kjøkken inspirasjon
Nå går vi mot lysere tider og jeg kan ikke hjelpe for at jeg lengter etter lyse, lange dager! Derfor liker jeg godt disse lyse kjøkkenbildene. Vurdere faktisk å bytte kjøkkenfronten mine til høyglans. Det er jo så fint og må jo være greit å holde reint? Smegkjøleskap er også på ønskelista, ja...


5 kommentarer:

Mari sa...

Åh, akkurat nå som jeg har vært på Ikeas sider og siklet på kjøkken... Den som hadde snublet over noen titusen a gitt... Har du vist bilder av kjøkkenet ditt tidligere?

Tove sa...

Lange, lyse dager... ja takk! Men er noen måneder igjen..
Stilige kjøkken, og det ser da ut til å være lettere å holde rent. Det eneste er kanskje at alt syntes, og at man må vaske hele tiden?

Ha en fin romjulsmandag!

klem

Minmill sa...

Lysere dager lengter jeg også etter. Kan liksom ikke gå fort nok. Men det er jo en stund til.
Fine kjøkkenbilder du viser. Man får jo lyst til å rive ut det gamle hjemme og kjøpe nytt...

Koselig blogg du har her forresten. Vet ikke om jeg har vært her før. Men uansett, ha en fin dag.

Kardemomme sa...

Jeg tror jeg må være litt schizofren..Liker egentlig alle kjøkkenene..Alle har jo det lille ekstra! Ved første øyekast var det kjøkkenet med tømmervegger som falt mest i smak men etter å ha sett en gang til må jeg si at de glade gule detaljene på kjøkkenet under var lekkert!!!
Nå gleder jeg meg faktisk til å kaste ut juletreet og julepynten..Sånn er det hvert år! Jeg blir så fort lei og føler at det "roter"..Så herlige seleskinnsstøvler du har fått! Kan tenke meg at de der er varme og gode ja! Her er det iskaldt i dag og det hadde sikkert passet perfekt med sønne støvler :)

Ninas Drops sa...

oransj kjøleskap vil jeg ha nå...
nina;)