onsdag 3. desember 2008

Designernes eget julemarked

For tredje gang skal moren min og jeg være med på julemarkedet i DogA ved Jacobs kulturkirke i Oslo. Det er veldig morsomt og sååå mye fint som selges der. Vi skal ha med oss barneklær og noen av putene våre. På dette markedet kan man virkelig finne veldig fine julegaver og jeg pleier selv å kjøpe noen. Jeg skal se om jeg får tatt noen bilder og legge ut på bloggen. Så kan dere ,som ikke bor i nærheten, også få se!

4 kommentarer:

smileull sa...

Dette har jeg lyst til å få med megi år! Jeg har ikke vært siden det var i et gammelt industribygg på Grünerløkka! *sjokk*

Ludo Land sa...

hei og takk for en veldig hyggelig kommentar, det var enormt koselig. For en fin blogg du har, og for en fin nettbutikk. Jeg skal faktisk være med blafre på deres stand i morgen med en liten smakebit av mine egne barnekjoler, på des,eget julemarket. da skal jeg bortom å se på deres stand.

Kardemomme sa...

Heisann Marie :)
Vet du at jeg var på markedet i dag! Vi kom da det åpnet og var en times tid i rommet i 1 etasje før vi oppdaget at det var 2 etasjer..
Holdt dere til i rommet i underetasjen tro? Var det kanskje moren din som stod der? Jeg tok meg en ekstra runde og så etter deg men så ble vi nødt til å gå etterhvert..Hadde mye på programmet før vi måtte dra hjem..Men det var flotte ting dere solgte :)Hadde vært gøy å si hei, men vi får kanskje muligheten en annen gang..Hilsen Kardemomme :)

Mari sa...

Jajaja, legg ut bilder! Jeg vil se! Fyttirakkern, der skulle jeg gjerne vært altså :) Håper dere selger som hakka møkk ;)

Stor kos fra meg til dere