mandag 7. juli 2008

Sønn av en loppeleter

Når man er sønn av en som meg må man finne seg i å bli dratt med på loppemarkeder vår og høst. I tillegg må man bli med på ulike secondhandbutikker når man er på ferie. Det gode er at man får bestikkelser som is, vafler, brus og en og annen leke. Samboeren min er litt vanskeligere å bestikke, men det går med lunsj og aviser, pluss løfte om at jeg skal :"Ikke bruke lang tid assa..." Tenkte jeg skulle vise litt av det jeg har funnet ,og er fornøyd, med til gullet mitt. Legoboksen var det skismørning i og jeg fikk den for 2kr! Den inneholder all Star Wars legoen gutten min har. Den har et rom som er delt opp på toppen.
Jeg liker tanken på å ta vare på ting som andre har laget. Hadde aldri hatt hjerte til å gi bort noe som noen hadde laget til noen i min familie. Jeg kjøpte en gang et brodert bilde hvor det sto "Til lykke med dåpen , hilsen Oldemor" Da ble jeg litt trist!
Disse apene tålte nesten ikke runden i vaskemaskinen. Den ble full av apeinnmat. De er svært sjarmerende og etterhvert har det blitt noen aper på oss! (Har flere, blant annet Mon Chichi om noen husker dem).
Disse sekken bruker vi til å ha utkledningstøy og bamsetøy i.
Og dette serviset kjøpte jeg på Qxl. Moren min har tallerknene, men ikke koppen. Så jeg ble så nostalgisk og måtte ha det selv! Kjenne at jeg begynner å bli loppesugen, men skal til Sverige igjen neste uke og håper på noen svenske loppisar! Uff, stakkars gutta mine....

4 kommentarer:

Maryanne :) sa...

ÅÅÅÅÅ slik lego koffert hadde jeg da jeg var liten!

Kaos sa...

Så mye fint du har funnet på loppis!! Minnene strømmer på ;)

Anne Mette sa...

Åh, jeg hadde AKKURAT dette serviset da jeg var liten!

TM sa...

Så mye fint!

Kjenner meg VELDIG godt igjen i det med å dra familien med på loppemarkeder osv.... Veldig bra at de som regel selger vafler og kaker! ;-)