Foto: Underbara Klara
Januar og februar er bursdagsmåneder i min familie og i den anledning tenkte jeg å dele en super sukkerbrødoppskrift som er enkel å lage. Prøv den og du vil aldri kjøpe ferdig igjen. Den er fra Allers kokebok for barn fra 1970!
4 egg- 2 dl farin- 1dl hvetemel- 1 dl potetmel- 1/2 ts bakpulver
Form ca. 2l Ovnstemperatur 170- 180 grader- Steketid ca. 1/2 time
Egg og sukker vispes til stiv eggedosis. De andre ingrediensene blandes og røres forsiktig inn. Fyll røren i en form som bare er smurt i bunnen. Bruk gjerne en pinne for å sjekke om kaken er gjennomstekt. Bruk gjerne bringbær som du blander med krem som fyll. Pynt med krem og dekorer. Enjoy1
Dette bildet er altså ikke fra mitt kjøkken. Tror det er fra Martha Stewart! Of course;)
søndag 8. februar 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
5 kommentarer:
Vore riktigt härligt att ha sådana glasburkar med olika bakattiraljer i!
Så underbart...
Nam nam...Skulle bakt hver dag om jeg hadde det slik rundt meg...
En ide kanskje...hm...hvor skal jeg ha noe lignende tro...hm...
Ha en fin mandag.
Drops
Stilig med ulike bokser med kakepynt!
Hej,
Jeg kigger med fra Danmark.
Jeg bager rigtig meget, men aldrig sukkerbrødsbunde. Jeg skulle måske forsøge mig med din opskrift. I Danmark er farin det brune sukker. Er det brunt eller hvidt sukker, der skal i kagen?
Jeg har også fødselsdag i februar:o)
Nej, hvor er det fint! Må straks tjekke din butik ud! KH
Legg inn en kommentar