onsdag 22. august 2012

Fisher Price, barnehage og sånt...


Da jeg var liten var barnehagedekningen dårlig og man måtte ofte reise lange veier for å levere ungene sine. Moren min måtte ta bussen et godt stykke, for så å traske med barnevogna et lengre stykke, levere meg og ta toget inn til byen for å gå på skole! Puh, det høres slitsomt ut.
 Enda godt jeg ikke ble i den barnehagen så lenge for jeg husker faktisk at jeg ikke likte å være der. En gang måtte jeg sitte ute på trappa fordi jeg ikke ville spise melkesuppe, noe som jeg fortsatt synes er kjempekvalmt. Men en ting var fint med den barnehagen og det var at de hadde Fisher Price bondegård og parkeringshus. Hjertet hoppet derfor et ekstra slag da jeg i våres snublet over maaange Fisher Price figurer, dyr og biler. Siloen fikk jeg også med, men låven hadde noen andre fått tak i før meg.
Jeg fikk etterhvert plass i en super barnehage i nabolaget, hvor jeg elsket å være og som jeg har mange gode minner i fra <3 nbsp="nbsp" p="p">Denne uka har ruskesara på bildet begynt i en ny barnehage og jeg krysser fingrene for at hun kommer til å trives. Den er kjempestor, nesten helt ny og helt annerledes en hennes gamle. Enn så lenge lover det bra og med to mannlige ansatte på avdelingen tror jeg det blir en god blanding av lek, tøys og tull, kos og læring! Hun ville i hvertfall dit i morgen! Ære være de som tar vare på barna våre, de er gull verdt :)

Ingen kommentarer: