tirsdag 16. mars 2010

Jubileum og giveaway

Nettbutikken vår er 3 år og i den forbindelse arrangerer moren min en giveaway på sin blogg Hosbarnigjen Premien er et gavekort på 500 kr i nettbutikken. Regler for antall lodd og sånt finner du hos henne :) Lykke til!

4 kommentarer:

Villblomsten sa...

Så mye flott :-)

kardemomme sa...

Hei Marie :))Håper det går bra hos dere! Gratulerer med 3 års jubileum. Dere lager nydelige ting og jeg tipper dere har solgt mye i løpet av de tre årene.
Hyllene under (fra Elle)var veldig flotte. Men jeg føler at det er et stykke igjen før furuen får plass hjemme i stua hos oss igjen.
Men man skal så absolutt aldri si aldri :)) Jeg husker hvor begeistret jeg var for bondefarger og furumøbler på slutten av 70 tallet. Settingen har jo mye å si og hylla på bildet var flott i seg selv og attpåtil var den fylt med lekkerheter. Ønsker dere allle en fin dag videre! Klemmer fra Kardemomme :))

Lykkelille sa...

Hei.
Jeg kjøpte nettopp boken din fra en bokhandel. Den er så fin. Veldig fornøyd!

Ocean showroom sa...

Hejsan Marie! Grattis till 3 år! Er fina nätbutik är bara lite yngre än Wilma. ;-)Jag älskade den fina klänningen som Wilma fick från er med hjärta på.Går allt bra med Ella och Fredrik? Jag och Lisbeth pratar om en oslohelg nu i vår. Har du tid/lust/möjlighet?? Det vore kul att få ihop ett gäng. Jättemysigt att du ha en blogg så jag har lite koll på dig! :-) Kram Alexandra