torsdag 10. desember 2009

Lis Paludan


Jeg ser at flere danske blogger har skrevet om den fantastiske Lis Paludan og alle hennes projekter og mønster. Jeg tror mønstrene hennes blant annet var å finne i Alt om håndarbeide, som jeg husker mamma hadde da jeg var liten. I høst fant jeg denne boken med en hel dukkefamilie i riktig 70- tallsstil. Det finnes klær og utstyr til alle årstider og den er til salg i nettbutikken :)

4 kommentarer:

Merete sa...

Jeg har overtatt alle mammas gamle "Alt om håndarbeide" fra 70-tallet. Tror faktisk det er noen av hennes mønstre der ja. Drar kjensel på det.

Koselige dukker.

Portofritt sa...

Hei hei, Herlige dukker og klær!
Jeg likte også veldig godt redesign-møblene i innlegget nedenfor. Og jeg som gav fra meg en slik skuff her i høst. Det var det jeg visste, det er IKKE lurt å kvitte seg med ting;)

Når det gjelder spørsmålet ditt om jeg kan tenke meg sukkerkoppen uten lokk, er svaret selvsagt JA og tusen takk! Det var veldig snilt. Jeg sender deg en mail :D

Julia sa...

Ja, hvor er den fin! stilen er altså helt fantastisk. Kh

Lise sa...

Denne boken hadde min mor da jeg var liten, og jeg elsket å bla i den og drømme meg bort. Jeg har faktisk lett etter den i lang tid uten hell, og ble nesten litt sjokkert over å finne den her. Siden nettbutikken deres er nede for tiden får jeg ikke sjekket om den fortsatt er til salgs, men jeg regner nesten ikke med det siden det er over tre år siden. Men skulle du mot formodning ha den ennå, kjøper jeg den tvert! :o)