søndag 4. oktober 2009

Organisere, sortere, kasere

I det siste har jeg tømt en stor Ekspeditthylle på soverommet for blader, bøker og alt mulig annet. Plassen skal nemlig brukes til noe annet som jeg vil vise senere:)
Organisering tar tid når man skal gå igjennom hauger med blader og se hva som kan kastes. Tror jeg fylte en returdunk med blader og ennå har jeg ca. 10 bladkasseter som jeg ikke kan kvitte meg med. Jeg har kjørt en kasse bøker til huset i Son og to esker er fylt med pocketbøker til loppemarked. I tillegg er diverse saker satt i kjeller og på loft, mye rart man samler på må jeg si. Den eneste bokhylla er nå denne innbygde hvor jeg måtte sette bøkene dobbelt.

6 kommentarer:

Hyttehuset sa...

Dette blei då skikkelig fint. Ryddig og oversiktleg. Spennande å sjå kva du har gjort med den frigjorte plassen då...

Ida sa...

Åh, jeg elsker opprydning! For hver gang jeg rydder ett sted - tenker jeg.. jeg skal ALDRI ta vare på skrot igjen.. jammen samler det seg ikke masse skrot der atter en gang - jeg tror skrotet går dit selv!! :)

Lurer på hva su skal bruke expediten til ???

Klem

fru Pink sa...

Så DEILIG og oversiktelig! Kjenner det rykker i redebyggergenet til å gå løs på alt rot i skuffer og skap, det bare hoper seg opp.

Gratulerer med lille i magen!!:) Er du i fin form? Jeg har vært kjempeheldig dette svangerskapet, og nyter faktisk graviditeten. (var ikke sånn sist...) Godt å ha energi til morsomme prosjekter!
Gleder meg veldig til å få putetrekket:) Det skal etter planen ligge i vugga i stua, blir prikken over i`en.

Katarina sa...

Hærlig inspirasjonsblogg du har! :-)Ha en kjempe kjekk søndag:-)

Rikke sa...

Det hørtes ut som et godt stykke oppryddningsarbeid! En vanskelig jobb, men god så godt når det er ferdig. Lurer på om jeg skal la meg inspirere? :P

Portofritt sa...

Å, jeg kjenner meg igjen i mengdene du snakker om. Det er ikke lett å unngå at det blir for mye. Blader og bøker i kilovis (antagelig flere tonn). Hylla ble kjempefin! Spent på hva den andre hylla skal oppleve.