søndag 20. september 2009

Lotta for Ikea!Flinke Lotta Kühlorn har laget stoffer som snart kommer på Ikea. Jeg tror jeg må skaffe meg noen meter av hvert stoff og kanskje lage noen puter. Designet hennes kan du ellers blant annet kjøpe hos Designtorget og jeg viste reddikkmønsteret på bloggen en gang i fjor høst. Mønstre til å bli glad av!

5 kommentarer:

Rikke sa...

De så smekre ut:D Bare så synd at når Ikea adopterer denne retrostilen så betyr det at den snart er på vei ut og blir gammeldags/allemannseie ;(

Kardemomme sa...

Ja, adrenalinkick er stikkordet når man entrer et nytt marked og ser at det ligger mange muligheter framme! Herlighet! Da glemmer jeg verden rundt meg helt :))
Neste helg og helgen etter der igjen er det høstferie men så blir det vel flere markeder utover høsten vil jeg tro! :)

Mari sa...

Lekre stoffer!!! Jeg kommer til å gå bananas!! Synes forresten det var godt gjort å gå fra lampa i går ;)

Portofritt sa...

Hei - og nei, jeg visst ikke at "jeg" ble nevnt i Allers. Det var jammen morsomt. Du vet ikke tilfeldigvis i hvilket nummer? Kanskje jeg må se det med egne øyne;).

Enig i at det er imponerende å gå fra en så fin lampe. Men på den annen side, det kan være greit å beholde en liten smule fornuft også... Jeg har selv gått fra vakre ting - og tenkt at det ikke var ment for meg. En annen ting er at jeg har tenkt å beholde mannen i huset, og da kan man ikke gå totalt av hengslene...

Ocean showroom sa...

Jag ska kolla upp datumen imorgon! Det blir jätteskoj att ses igen. Allt bra med dig? kramkram Alexandra