søndag 9. august 2009

It´s black & white

Hvitt og sort base er veldig stilrent og noen ganger skulle jeg gjerne ha hatt det sånn! Men jeg kan ikke leve uten farger rundt meg. Jeg synes det blir litt kaldt og klinisk, spesielt om vinteren med det nordiske lyset. Tror nok jeg ville ha tilført litt farger på tepper og puter, litt gult eller rødt hadde gjort seg. Bildene er fra Hemnet og er stylet for salg.

16 kommentarer:

IfraLahell sa...

Fy fader så fint. Elsker det enkle, rene uttrykket, men er som deg avhengig av å ha farger rundt meg. Bloggen din er utrolig inspirerende og midt i blinken for meg. Legger meg til som følger- håper det er ok at jeg linker til deg også!?

Ha en super dag videre

:)IfraLahell

Glede sa...

Enig med deg! Når jeg er på besøk hos andre, som har det enkelt og hvitt, tenker jeg at det hadde vært behagelig å hatt det slik. Men jeg Må ha farger rundt meg! Har jeg en periode der jeg prøver å ta bort fargene, kommer de raskt tilbake.. :)

alvorada sa...

Nydelige bilder, likte spesielt nr1 og nr3. Jeg er også avhengig av en liten dose farge, men liker at basen er hvit og ren. Svart er veldig fint som kontrast.

Ha en god søndag!

Christine C sa...

Som de andre her liker jeg veldig godt den hvite basen med sort som kontrast...det er og blir en lekker og klassisk kombinasjon. Men enig med deg at det trengs noen fargeklatter midt oppe i det hele.

Fortsatt god søndag til deg :)

Lycheli sa...

Så lekre bilder! Veldig inspirerende :) Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Link i vei så linker jeg tilbake jeg:) Her vil jeg nemlig inn og se mer! Har lagt meg til som følger av deg også - du må gjerne gjøre det samme!

Klem Lycheli

Briggs lekehus sa...

and beautiful.. men er som deg; en dæsj farger må til. men av og til hadde det vært skjønt med svart og hvitt gitt:-)

Mari sa...

Snodig, da jeg fikk det nye rom123 i posten tenkte jeg akkurat det samme. Der viser de nemlig bilder fra en leilighet i sort/hvitt, riktignok med knallgule detaljer.. Skikkelig fint er det!!!

Mamma Brown sa...

Lekkert!

Ninas Drops sa...

Jepp...enig i at dette er superkult.
Har hatt det litt slik før jeg..Men mener at jeg blir mer kreativ med litt mer farger rundt meg jeg altså....
Klem fra Drops

Birgitte sa...

Sjovt. Vi har haft sort og hvidt længe med rød som farven på puder, tæpper mv.Så jeg nyder at se mange farver og de "hvide/råhvide hjem".
Jeg må få taget nogle billder til min blog.
God aften
kh. Birgitte
http://11east.blogspot.com/

Kardemomme sa...

SJEKK den digre sorte lampa på det første bildet da!!!! Jeg elsker slike lamper!!!! Er igang med å lete etter noe lignende til trappegangen hjemme men det er ikke
så lett å finne noen som både faller i smak når det gjelder design OG pris!
Fil de Fer i Køben..har mye flott i denne stilen men prisene er mer for grever og grevinner tror jeg..huff!! Ergelig! Likte også innmari godt den store høya bokhylla i noen innlegg under dette! For en drøm å kunne ha så høy bokhylle. Hadde jeg hatt det ville jeg hatt stige som kunne gli langs raden også..Drøm, drøm!!
Dessuten er jeg helt enig i at Family Living har mye lekkert interiør. De klarer å finne fram til det der lille ekstra synes jeg..Håper du har hatt en fin sommer. Sardinia var sikkert flott! Har en venninne som reklamerer voldsomt for den øya.
Ha en fin dag! Kardemomme :))

Kardemomme sa...

God morgen :)Jeg er enig med deg i at jeg nok bør male lampen min svart. Men jeg lurer veldig på om den skal bli blank eller matt!
Har kikket på bildene du har lagt ut i det siste og der finner jeg både en blankmalt og en matt. Dilemma hmmmm!! Jeg var i berlin for mange år siden og det hadde vært moro å vært der igjen.Ante ikke at dette var en by for oss
som liker bruktfunn!
Dermed må jeg føre Berlin opp på lista over "byer som må besøkes" :)
Ha en fin helg :)

Lottas Himmelrom sa...

Oh fine bilder:) Ja det som er litt dumt med de boksene er at man må vaske de for hånd.. Ænsker deg en fin hlg. Klem fra Lotta

Marthe sa...

Skjønner så godt hva du mener, jeg tørster også noen ganger etter en enklere fargepalett i heimen- men jeg erkjenner gang på gang at jeg trenger farger rundt meg! Men kanskje jeg skal spe på med noen mørkere ting etterhvert...det eneste mørke vi har nå er tv'n vår, hehe.

Ha en fin kveld!

Ocean showroom sa...

Hej Marie! Så kul att du hittade till vår blogg och att du också bloggar! :-) Vi har ju inte hållt på så länge men det är kul! :-) Skulle verkligen vara jättekul att ses. Lisbeth och jag har pratat om att ta ture till Oslo på någon lønningspils i höst. Tjejträff låter ju också kul! Det är väl ganska många som har slutat nu? Kram alexandra

Marias skriblerier sa...

Mange flotte bilder fra et stilfullt hjem :)