søndag 10. mai 2009

Bollywood

Bollywood har inntatt bokhylla etter litt male og klippe/klistre- aktivitet i dag. For lenge siden fikk jeg en flott pose med motiv fra en indisk tegneserie på da jeg handlet hos Indiska. Jeg sparte på posen og jaggu fikk jeg ikke bruk for den! Synes den ble kul og den har motiv to andre sider også.

6 kommentarer:

Briggs lekehus sa...

det ble utrolig flott! elsker ekte indiske bollywoodmotiv. da jeg var i India tok jeg med meg hjem store bollywood-plakater. Skikkelig stilige.men gikk i bosset da vi flyttet. desverre. men de var så ødelagte.

hehe..så vittig at din heter Gunda:-)

mette sa...

så vanvitti kult! wow, fantastisk kult, kult kult kult!!

Kaspara sa...

Hei Marie!
Tusen takk for mail! Så gøy at du sender Pez!
Til innlegget ditt; "Kjekt å ha" stemmer ofte. Det er lurt å være en liten Espen Askeladd som samler og sparer og finner ting. Det ble stilig med Indiskaposen!
Likte så veldig godt den grå kjøpmannsdisken på innlegget under her med påskrift om skuffenes innhold. Ha en fin kveld!
Klem fra kaspara

Anonym sa...

Kreativt!

Ser på et innlegg lenger ned at du ønsker deg flere produkter i Market-serien. Det ligger mange fine ting på ebay nå, til en veldig grei utgangspris. Du kan jo være heldig å gjøre et kupp der! :)

Ninas Drops sa...

Kjempe kult..
Lurt å spare på slikt...
Tror jeg skal begynne å høre på min bestemor, som tar vare på alt...hihi...Men allikevel sikkert lurt å kaste litt innimellom...det fyller seg så fort opp vettu.
Drops=)

Ninas Drops sa...

Oki, thanks..
Drops=)