mandag 2. juni 2008

Det var da...

Sånn var det en gang. Nå hersker jo sukkerhysteriet. Jeg sier nå alt med måte jeg da. Er skeptisk til kunstig sukker og gir heller min sønn ordentlig saft laget på frukt og bær! Men vann er jo aller best!

3 kommentarer:

marie sa...

Jeg er også veldig skeptisk til kunstige søtningsmidler. Vi bruker ikke så mye sukker, men om vi bruker bruker vi brunt. Jeg innbiller meg at det er renere enn det raffinerte hvite.

fru vims sa...

her går det veldig mye i vann vann vann. svigers mobber meg og sier, ja...du skal vel ha vainn igjen du, fru vims. vokst opp med en vanndrikkende mor, som ikke har sukker i teen sin. derfor gjør jeg det samme. påvirkning i tidlig alder bestemmer mye av hva man gjør når man blir voksen!!

nå skal det sies at jeg drakk mye saft og spiste mye kaker hos mormor hver sommer og i ferier, men det var ikke nok til at jeg driker mye saft nå ;)

Storeflittig sa...

hehe! cola til folket:)

her i huset tar vi alt med måte, vi vil ikke gi verken sukker eller søtestoff i for store mengder, men har ingen planer om å blir "sukkernazier" heller. tror det nesten virker mot sin hensikt:)

vi er som fru vims: en viann familie:)