Foto: Underbara KlaraJanuar og februar er bursdagsmåneder i min familie og i den anledning tenkte jeg å dele en super sukkerbrødoppskrift som er enkel å lage. Prøv den og du vil aldri kjøpe ferdig igjen. Den er fra Allers kokebok for barn fra 1970!
4 egg- 2 dl farin- 1dl hvetemel- 1 dl potetmel- 1/2 ts bakpulver
Form ca. 2l Ovnstemperatur 170- 180 grader- Steketid ca. 1/2 time
Egg og sukker vispes til stiv eggedosis. De andre ingrediensene blandes og røres forsiktig inn. Fyll røren i en form som bare er smurt i bunnen. Bruk gjerne en pinne for å sjekke om kaken er gjennomstekt. Bruk gjerne bringbær som du blander med krem som fyll. Pynt med krem og dekorer. Enjoy1

Dette bildet er altså ikke fra mitt kjøkken. Tror det er fra Martha Stewart! Of course;)

Slike søte barneforkler har vi i nettbutikken. De er lavet av mammas venninne Anne, og kan brukes på begge sider!