søndag 20. januar 2013

Dobbelbursdag!



Disse to finingene er mine og jeg er så glad for at akkurat jeg for lov til å være mammaen deres! De er født på samme dag, 20 januar, med åtte års mellomrom. De er svært glade i hverandre og har et supert samspill med både lek, erting og hygge. Gratulerer så mye med 3- og 11- årsdagen! Vi feirer med brask og bram ! 

torsdag 17. januar 2013

Sølesone





Jeg går med kjøkkenplaner! Leiligheten vi har flyttet til har et soverom for lite og en stue for mye. Derfor er planen å flyttte kjøkkene til spisetuen, midt i leiligheten. Jeg sanker derfor gode ideer og lagrer dem i minnebanken.
Det skal være praktisk, lettstelt, lyst og klassisk. Jeg hadde tenkt  å ha noen fliser over benken som står i stil med husets byggeskikk. På Historiske fliser har de mange fine, som da huset ble bygget ofte ble brukt på gulv. Så så jeg at Alvhemsmäkleri hadde en leilighet med fliser på gulv foran komfyren. Veldig smart og en god idé! Jeg tenker at hele "sølesonen" hadde hatt godt av slike fliser, hva mener du? Må nok gå i tenkeboksen og det er greit, blir alikevel ikke aktuelt før til sommeren!