onsdag 24. oktober 2012

Fornuft eller følelser?

Fornuften sa meg at jeg heller burde ha kjøpt en dunjakke for å være godt rustet til vinteren. Men så dukket denne fine ull- og skinnkåpa opp på Zara. Og jeg var bokstavlig talt solgt og jakken ble bestilt. På mandag kom den på døren levert av en hyggelig DHLmann og med en fraktpris på 59,- er jeg veldig fornøyd:) Jakken er i ullboclé med ermer i ekte skinn. Flott, og ulla gjør at den også taler litt vann. Med ull under og skjerf i halsen holder den i allefall en stund til, om ikke sprengkulda kommer da! :P Også er den jo svært fin som vårjakke! ;)

torsdag 18. oktober 2012

Pop med Halloween



Ikke noe nytt at jeg er fan av Polarn O. Pyret :) Og når jeg kan motta et gavekort ved å gi de en liten omtale så er jeg ikke vond å be! For tiden har de høstsalg og en egen Halloweenkolleksjon med morsomme mønstre(monstre). Jeg prøvde å overbevise 10- åringen om at den sorte genseren med spøkelser var kul, men tweenien mente jeg heller skulle handle noe til Ella, så det ble det en rutete kjole i stedet. Med blå ullstrømpebukse blir den fin til jul og vinter. Knask eller knep?

lørdag 13. oktober 2012

Cravings






Ting jeg liker og har cravings for i høst. Rolig fargepalett som lett kan forandres om man vil.
Øverst et teppe fra et samarbeid mellom kaligrafikunstneren Ylva Skarp og Åhlens. Står på innkjøpslisten!
Herlige Keiserensnyetrær har åpnet nettbutikk og disse vil jeg ha, hyggebelysning på sitt beste.
To fine stoler fra Ikea og Hay. Må prøvesittes først, komfort er viktig.
Og fin- fine "diamantøredobber" fra Liebe.

torsdag 11. oktober 2012

Åh, jeg vil ha en jakke med grønlandsmønster i disse fargene! Så fresht! Ønsket meg først en jakke i grått, hvitt og sort, men dette er jo ssååååå mye finere :)
Hva er det med alle disse genserne rundt om forresten? I fjor fant jeg bare gensere i butikkene og jommen er det slik i år også. Jeg liker best jakker, får litt klaus av å ha ull helt tett opp til halsen og symes ikke jeg kler det så godt. Mister innsvinget i livet og det liker jeg ikke, er vel ikke bare meg som synes det er lite kledelig?  I tillegg er det så mye akryl der ute at jeg får mark! Nuppete klær og elektrisk hår er ikke min kopp med te må vite. Jeg hørte foresten en tenåringsjente på et loppemarked engang som spute vennina si om hun hadde hørt om den nye typen sau, akrylsauen !?! Neste år kommer vel polyesterkua?