lørdag 22. september 2012

Danske Daisy Copenhagen lager de fineste ting. Jeg er betatt av deres nye tapet med ugler i ulike mønstre og kunne gjerne tenkt med denne tapeten et eller annet sted i huset. Mulig på soverommet? Litt Liberty, Laura Ashely stil i ny moderne versjon! What´s not to like?

onsdag 19. september 2012





Det begynner å bli tidlig mørkt og behovet for mer belysning har virkelig meldt seg her i huset! Jeg tenker så det knaker over hvilken lampe som skal henge over spisebordet vårt. Den lampen jeg har aller mest lyst på er Tom Dixon sin nye gjennomskinnelige kobberlampe, men den er akk så altfor dyr. klarer ikke helt å forsvare et lampekjøp på over 8 000,- 
Jeg oppdaget via Fjellby, Norman Copenhagen sin nye Bell- lampe og den synes jeg er fin. Må nok se den IRL først for å se på materialet før jeg bestemmer meg, selv om stål pleier å være bra. Den klassiske kopperlampen til Dixon er også fin og Campbel sin lampe har jeg ønsket meg en evighet, men tror kanskje den blir litt blass? Kopper tilfører jo litt sofistikert glamor, noe jeg liker i det små. What to do? 

mandag 17. september 2012

Såååååå fiiin!



For å si det så det ikke er noen tvil: Dette innlegget er ikke sponset av Polarn O. Pyret! 
Denne gang klarte jeg ikke å la være å kjøpe denne fantastiske kjolen. Designerne der lager innimellom alle stripene fantastiske trykk som er helt i min gate, uten at jeg har noe i mot striper altså. Striper er fint det og vi har flust kan du si, spesielt i skuffen til storebro. Jeg tenker denne kjolen med mørkeblå ullstrømper og en knallgul ullcardigan, tror det blir kjempefint.  Er det ikke litt Marimekko over denne kjolen forresten?

søndag 9. september 2012

Nytt spisebord!



Jeg har allerede rukket å bli glad i vårt nye spisebord, kjøpt på slag hos Home & Cottage som ligger rett nedi gata her. Fint treverk som måtte vokses av en kjærlig hånd og hvor hver del var pakket inn i sin egne ullpose. Nå står det foran de flotte vinduene i stue 2 og blir badet i lys. Bildene tok jeg i går kveld da solen var på vei ned, etter å ha funnet en fin plass til de nye loppefunnene som kan skimtes i vinduskarmen. Fra og ha bodd i en kjellerleilighet et par år, til 8 år i en firemannsbolig fra 48, må jeg si at jeg trives best med 3 meter til taket og stooore vinduer uten gardiner!

lørdag 8. september 2012

Hva skal man ha på veggen?

Ja, hva skal man ha på veggene? Det er et spørsmål jeg grunner på. I tillegg til hvilke lamper skal vi ha? Når det gjelder dekor til veggen synes jeg det er enklere enn belysningen,  fine lamper koster som oftest så mye og jeg vil ikke bruke penger på noe "midlertidig". Dekor til veggene er billigere og lettere å skifte ut. På denne veggen hang det igjen spiker fra tidligere eiere og derfor havnet disse klypene opp litt sånn tilfeldig og midlertidig. Noen er gamle og noen er nye, resten er en blanding av postkort fra Zoo og gamle sider fra leksikon, som jeg har tatt vare på! Så får vi se hvor lenge de blir hengende! Lett og skifte er det jo i hverfall :)

fredag 7. september 2012

P.O.P

Som  mange andre bloggere har også jeg fått spørsmål  om å vurdere nettbutikken til Polarn O. Pyret. Jeg takket ja fordi jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på klærne derfra. Sønnen min på ti år har og har hatt mange trøyer fra deres kolleksjon og jeg liker at klærne er enkle og klassiske. Stiper er vår favoritt, men denne gangen falt valget på litt ulltøy til vesla. Da jeg skulle bestille viste "handlevognene" ulltøyet i feil farge, men med riktig tittel. Ellers gikk handlingen greit og pakken kom frem etter noen få dager. I tillegg var det fri frakt da jeg bestilte og det liker jeg. Det er for mange nettbutikker som har dyr frakt og da går jeg heller i en fysisk butikk. Alt i alt anbefales nettbuikken til Polarn O. Pyret.
Innlegget kommer litt sent, men kamerakabel var forsvunnet etter flytting ;)