torsdag 28. juni 2012

Nordisk sommer


Sommeren er vakrest i Norden, det er det liten tvil om. Fuglekvitter til langt på kveld og et eget  lys som ikke finnes andre steder. Noen ganger, eller ofte om du vil, trenger man en varm jakke om kvelden. Disse nydelig  ulljakkene fra islandske Farmers market må gjerne flytte inn i mitt klesskap og bli der året rundt. Eller kanskje noen vil strikke en slik til meg? Helst i kashmir eller aplakka? Den islandske ulla synes jeg kan være litt for stiv...

søndag 24. juni 2012

Souvenir til veggene





Et besøk i starten av årets sommerferie gikk til Zoologisk have. Og dere selger de fantastiske fine plakater og postkort i A5 størrelse. Billige var de og! Vi får mange og store vegger i vårt nye hjem og de må jo fylles med noe fram til jeg har råd til ekte kunst på veggene!

fredag 8. juni 2012

Fru Blom og tak over hodet


Vi slipper å være hjemløse i sommer for nå har vi kjøpt 1. etasje i et gammelt sveitserhus. Ikke hundre prosent hva vi var på jakt etter, men etter å ha veid for og i mot ble det kjøp til slutt. Vi kan overta allerede 1. juli og det er vi glade for:) Nå gleder jeg med til å finne ut hvordan vi skal ha det! Jeg tenker at vi må bo oss inn og se hva vi får behov for før vi kjøper en masse. En ting jeg vil ha, og som har stått på vent, er nytt spisebord med plass til mange. Før jul så jeg Fru Blom sine fine bord på Dejm og var bokstavligtalt solgt. De er knallfine! Jeg tenker at vi kommer til å bestille et med stålunderstell. Mer info: Fru Blom.

onsdag 6. juni 2012

Nytt banner!






Cecilie Ellefsen har, i tillegg til stoffene våre, designet ny logo for oss og nytt banner. Love it! Er den ikke fin?

Bildene mine i tysk blad!

I fjor sommer ble lekehuset ferdig til lanseringen av de fine stoffene vår. Jeg tok bildene og nå har de blitt publisert i et tysk blad! Skikkelig moro selv om jeg ikke skjønner tysk. I sommer skal Ella få lov å leke de og jeg gleder meg til å bli servert de deiligste retter :) Uteplassen utenfor er åretst projekt.

søndag 3. juni 2012

Barnmorskan og fem myror


Ny serie fra BBC og den er jeg så heldig å kunne se på SVT. Jeg er glad vi ennå kan se svensk tv og selv er jeg vokst opp med det. Fem myror er fler enn fem elefanter så jeg på da jeg var liten og jeg tror svensk tv har skylden for at jeg i dag forstår svensk godt og at jeg velger å lese svenske bøker på orginal språket. Jeg husker også at tv 3 sendte Disney på svensk og jeg kan fortsatt sangene fra Bompibjørnene og Ducktales ;) Jeg hørte på radioen her at norske ungdommer forstår lite svenske og det er dumt! Til og med Pippfilmene kan du få dubbet, men det skjer ikke her i huset! Klarer ikke å se på Pippi på norsk dessverre.

La Famille Goutte


Sommer hvor er du? Fytte rakker´n så kaldt med nordavind og regnvær. Vi vil ha varmen tilbake! Litt nedtur å finne fram ulljakker og strømpebukser igjen og rydde bort plaskebassenget. Disse regndråpene fra franske var derimot søte og minner meg om at Ella kaller alle ting som kommer i forskjellig størrelse for mamma´n eller pappa´n og ungen. Alt fra boller til lysestaker, bare en er mindre enn den andre :)