torsdag 31. mai 2012

Fint til veggen

Spicerack av www.shop.annalarsson.se

Benalfabet fra www.grandpa.se
Så fine bilder som jeg gjerne vil henge på veggen i mitt fremtidige hjem. Vi har solgt og er snart husløse, kjenner at panikken brer seg. Fire visninger i helgen og lite ute til salgs. Kanskje må vi bo i et luftslott i sommer?

søndag 20. mai 2012

Ny bloggpoppis?




Jeg ser i min krystallkule og spår at bordfolk blir en kommende dille på en blogg nær deg ;) Gjerne en blogg med forkjærlighet for Cathrineholm og teakmøbler! Jeg liker dem og til en pris på 100,- stk er jeg overbevist! Disse fire er  mine favoritter :)

lørdag 12. mai 2012

Stue



Boligfotograferingen er ferdig og jeg ble fornøyd med hvordan det ble. Synes det ble lyst og åpent og vi krysser fingrene for at budgiverne kommer til å stå i kø;) Det eneste vi har gort i stua er å sette opp taklister og male mur bak ovnen og det gjorde seg! Rart at vi ikke har gjort det før!?!Note to self, sett opp lister før  vi flytte inn med alt pikk- pakk. Selv om jeg har gitt med selv kjøpestopp ble det litt på dagens loppemarked. Skal vise bilder sener, noe jeg ikke klarte å gå i fra!

fredag 11. mai 2012

Sushi anyone?

Fantastiske flinke Cecilie Ellefsen som har designet nydelige stoffer for oss har laget dette helt utrolig fine sushi- brettet. Hver gang du spiser sushi kan du og din mann spise av en naken japansk skjønnhet! Helt i tradisjonell japansk stil! Jeg er stum av beundring over alt det flotte Cecilie kreerer! Løp og kjøp på hennes shop på Happymeat! Jeg må ha det, det er udiskutabelt:)

torsdag 10. mai 2012

Badet vårt og forsvunnen sykkelhjelm

Dette har virkleig vært en hektisk uke som nesten har tatt pusten fra meg og jeg gleder meg virkelig til helg og langhelg neste uke. Denne uka har jeg reist langt til jobbintervju og rydda/ vaska / sjauet til boligfoto og salget av leiligheten vår. Her er  et bilde av badet. Jeg fant et fint dusjforheng på Åhelens som jeg synes gjorde seg bra, eller hva? Enkelt og fint.
Når man rydder ut så rydder man bort ting også, viktige ting! I dag morges skulle vi finne sykkelhjelmen til 10- åringen fordi han skulle øve til sykkelprøve på skolen. Borte var den og den ligger helt sikkert innerst i kjellerboden. Jeg trodde også at jeg hadde ryddet unna jobbnøklene, men de har jeg gudskjelov funnet igjen. For å toppe hele morgenstresset gikk strømmen her vi bor da vi hadde hodet inn i kjelleboden og sykkelhjelmen måtte vi bare gi opp! En koselig lærer hadde selvfølgelig en lånehjelm på lur og alt løste seg etterhvert ....Takk for det :)

lørdag 5. mai 2012

Geometri og glamor ♥


Tom Dixon sine kobberlamper har jeg hatt et godt øye til en god stund. Den nye lampen hans er "ut- av- denne - verden- fantastisk" og jeg så den i København og falt pladask! Sjekk bloggen Trendenser for flere og mer spektakulære bilder.
Kobberfargen er virkelig på vei inn og i dag så jeg faktisk på rørdeler i kobber på Clas Ohlson og vurderte om de kunne gjøre seg som smykker. HM har noen fine kobbersmykker og Lindex har et fantastisk armbånd hvis noen vil kaste seg på trenden;) Mine håndledd er dessverre for smale, noe som gjør at de fleste armbånd faller av.

onsdag 2. mai 2012

Matrosdrøm!


Denne kjolen her fra Jumperfabriken er bare helt skjønn! Jeg skulle gjerne hatt denne til 17. mai, men det er nok for sent i år! Lurer litt på om jeg skal unne meg denne... Dyr, men akk så fin!